NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Επένδυση 35 εκατ. ευρώ για νέα πτέρυγα από την Veridos Matsoukis

Επένδυση 35 εκατ. ευρώ για νέα πτέρυγα από την Veridos Matsoukis

Σε κεντρικό ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, ειδική τελετή για την παρουσίαση της νέας πτέρυγας της Veridos Ματσούκης. Με τη νέα πτέρυγα, που τέθηκε σε λειτουργία αυτές τις ημέρες, «βάζουμε ένα λιθαράκι στο να καταστεί η χώρα μας επιχειρηματικός κόμβος και κέντρο καινοτομίας» τόνισε ο κος Ευθύμιος Ματσούκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Veridos Ματσούκης Α.Ε.

Η εταιρία Veridos Ματσούκης Α.Ε. παράγει ταξιδιωτικά έγγραφα και προσφέρει σε δεκάδες χώρες και σε εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες ασφαλή διαβατήρια, ταυτότητες, κάρτες πολίτη, κάρτες για πρόσφυγες και μετανάστες, άδειες οδήγησης. Όλα διαθέτουν εκείνα τα στοιχεία που τα προστατεύουν από παραχαράκτες που επιβουλεύονται ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Ο κ. Ευθύμιος Ματσούκης υπογράμμισε, ότι η Veridos Ματσούκης Α.Ε. «διαθέτει την μοναδική ιδιωτική εγκατάσταση για την προσωποποίηση καρτών με τεχνολογία ψηφιακής εγχάραξης (laser engraving). Και δεν χρειάζεται να κάνει ούτε ένα ευρώ εισαγωγές εκτός από τον μικροεπεξεργαστή (microchip)».

Η νέα μονάδα, σημείωσε με έμφαση ο κ. Ευθύμιος Ματσούκης, «μετά από ένα γραφειοκρατικό γολγοθά τέθηκε σε λειτουργία με άλλους 100 νέους εργαζόμενους -φτάνοντας συνολικά τους 300 - με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και με την υψηλότερη πιστοποιήση που υπάρχει στο τομέα της παραγωγής εγγράφων ασφαλείας».

Η επένδυση για τη νέα πτέρυγα ήταν ύψους 35 εκατομμυρίων Ευρώ, τα οποία προήλθαν από την στήριξη της μητρικής εταιρίας Veridos και από την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων με 11 εκατομμύρια.

«Είμαστε υπερήφανοι», κατέληξε, «για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μας δεκάδες κυβερνήσεις από όλο τον κόσμο, για λογαριασμό των οποίων παράγουμε τα έγγραφα ασφαλείας, και είμαστε περήφανοι που όλα αυτά γίνονται στην Ελλάδα, φυσικά πάντα με στήριξη, εμπιστοσύνη και αγαστή συνεργασία που έχουμε με τη μητρική εταιρία Veridos».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr