NEWSFLASH...
Franchise
ανάγνωση

Oh My Beauty: Το νέο franchise στον χώρο των υπηρεσιών περιποίησης άκρων και ομορφιάς

Oh My Beauty: Το νέο franchise στον χώρο των υπηρεσιών περιποίησης άκρων και ομορφιάς
15_10_2019

Powered by:
Franchise.GR The official online franchise directory
epixeiro icon Franchise, Επιχειρήσεις & Know-how

Η Νατάσα Χριστοδούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του «Oh My Beauty», παρουσιάζει την καινούργια πρόταση στον χώρο της περιποίησης άκρων και ομορφιάς, μετά και την δημιουργία του πρώτου πιλοτικού καταστήματος και την υιοθέτηση ενός φιλόδοξου αναπτυξιακού πλάνου μέσω franchise.

Ποιο είναι το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής σας πρότασης;

Το Oh My Beauty προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης άκρων και ομορφιάς, δίνοντας βάρος στην υψηλή ολική ποιότητα και στην αξεπέραστη καταναλωτική εμπειρία, με κύριο στόχο τους ευχαριστημένους και ενθουσιασμένους πελάτες. Με αυτή τη φιλοσοφία, δημιούργησε το πρώτο και απόλυτα επιτυχημένο πιλοτικό κατάστημα και υιοθέτησε ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πλάνο μέσω franchise.

Η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών διασφαλίζεται από την επιτυχημένη λειτουργία του πιλοτικού καταστήματος, την υψηλή τεχνογνωσία και την άριστη εκπαίδευση και υποστήριξη προς τους franchisees. Επιπλέον, η μητρική εταιρεία προσφέρει τόσο πλήρη, όσο και αποδοτική αξιοποίηση των social media και γενικότερα του internet (π.χ. google business, seo) με συγκεκριμένες υποδομές, διαδικασίες και κατευθύνσεις, αλλά και εσωτερική οργάνωση (π.χ. διαχείριση ραντεβού) μέσω εξειδικευμένης πλατφόρμας.

Ποιοι είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας το 2020;

Ξεκινήσαμε την ανάπτυξή μας μέσω franchise αρχές Ιουλίου και ήδη έχουμε αρκετούς ενδιαφερόμενους, με το πρώτο μας franchise κατάστημα να ανοίγει σύντομα στην Αθήνα, παρέχοντας στους πρώτους πέντε συνεργάτες μας μηδενικά entry fees, με στόχο, μέχρι το τέλος του 2020, να έχουμε ξεπεράσει το ανωτέρω ορόσημο.

Ποιες τάσεις / εξελίξεις θα επηρεάσουν τον κλάδο σας;

Νέες υπηρεσίες όπως eyelashes extensions, νέα υλικά για την ονυχοπλαστική, αξιοποίηση του digital marketing, προγράμματα πιστότητας πελατών και φυσικά έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, που βασίζεται στη χρήση ποιοτικών πρώτων υλών και σε εκπαιδευμένες τεχνίτριες, αποτελούν τα χαρακτηριστικά που αναδιαμορφώνουν την αγορά.

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η ανάπτυξη στον κλάδο σας;

Ο κλάδος της ομορφιάς και ειδικά οι υπηρεσίες ονυχοπλαστικής, διακρίνεται ήδη για το μέγεθός του και χαρακτηρίζεται από έντονη δυναμική, ένα γεγονός που - σε συνδυασμό με το τεράστιο περιθώριο κέρδους της παροχής υπηρεσιών - οδηγεί στη δημιουργία ολοένα και περισσοτέρων καταστημάτων. Πολλά από αυτά όμως αποτελούν μεμονωμένες προσπάθειες μιας καλής τεχνίτριας, η οποία χωρίς γνώση marketing και χωρίς να μπορεί να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στην αγορά, τελικά έρχεται αντιμέτωπη με οργανωμένες αλυσίδες που παρέχουν αυτό που λέμε «αξεπέραστη καταναλωτική εμπειρία».

Πώς πιστεύετε ότι θα κινηθεί το real estate;

Το concept των Oh My Beauty δεν προϋποθέτει ιδιαίτερα κεντρικά σημεία, καθώς δίνουμε έμφαση στα συμπιεσμένα ενοίκια, αφού έχουμε εξελίξει τη μεθοδολογία μας για προσέλκυση πελατών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η παρατηρούμενη αύξηση των μισθωμάτων για τα καταστήματα πρώτης προβολής δεν μας απασχολεί.

Ποιες θεωρείτε ως κύριες ενέργειες / παράγοντες ενδυνάμωσης του brand;

Το digital marketing αποτελεί το πιο βασικό παράγοντα ενδυνάμωσης των brands στον κλάδο μας, αρκεί φυσικά να ανταποκριθεί η πραγματική παροχή υπηρεσιών στις προσδοκίες των πελατών όπως αυτές προκύπτουν μέσω των social media, όπου κυριαρχούν προς το παρόν το Instagram και το Facebook. Να τονίσω, όμως, ότι από τη μια οι δυνατότητές τους είναι πραγματικά καταπληκτικές, από την άλλη απαιτείται γνώση και συνεχής ενημέρωση για την πλήρη αξιοποίησή τους.

Θα εξακολουθήσει το franchising ως λύση αυτο-απασχόλησης και γιατί;

Οπωσδήποτε το franchising θα εξακολουθήσει να αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτο-απασχόληση, καθώς προσφέρει οργάνωση, όνομα, τεχνογνωσία, καλές συμφωνίες και κυρίως διαρκή υποστήριξη και εξέλιξη.

Ποια θεωρείτε τα top trends για το 2020;

Το 2020 περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη, καθώς η περιποίηση των άκρων έχει πάψει να θεωρείται είδος πολυτελείας, και αποτελεί πλέον την αγαπημένη συνήθεια, αλλά και ανάγκη, της σύγχρονης γυναίκας, κάθε ηλικίας. Ως top trend στο χώρο μας μπορούμε να θεωρήσουμε την κατάσταση σε ανεπτυγμένες χώρες, π.χ. ΗΠΑ, όπου όντως η επίσκεψη στα καταστήματα του κλάδου μας είναι πολύ συχνή, τουλάχιστον 1 – 2 φορές εβδομαδιαίως.


Franchise facts

  • Απαιτούμενος χώρος (σε τ.μ.): από 45
  • Αρχική επένδυση: Διαμόρφωση: από 12.500 ευρώ, Εξοπλισμός/Επίπλωση: 15.500 ευρώ, Αρχικό εμπόρευμα: 2.500 ευρώ
  • Entry fees: δεν υπάρχουν (για τα πρώτα 5 franchise καταστήματα)
  • Royalties: 3%
  • MRK Fees: δεν υπάρχουν

Franchise Info

  • Διεύθυνση κεντρικών: Αλέκου Παναγούλη 60, Νέα Ιωνία, 14231
  • Διευθύνων Σύμβουλος: Νατάσα Χριστοδούλου
  • Υπεύθυνος Franchise: FBS
  • Τηλέφωνο: 2106540681
  • email: sales@franchise.gr

Το Franchise.GR έχει ως στόχο την πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση όλων των εμπλεκομένων με τον θεσμό του franchising, καθώς και την προαγωγή του θεσμού στην χώρα μας, ώστε να αποτελέσει καταλυτικό μοχλό για την ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της οικονομίας. Από την έναρξή του, έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο franchise portal, Νο 1 αποτέλεσμα σε όλες τις μηχανές αναζήτησης καθώς και σε όλες τις μετρήσεις επισκεψιμότητας. Ξεκίνησε το 1998 και εξελίσσεται με την υποστήριξη του FRANCHISE BUSINESS, του πρώτου περιοδικού για το franchising που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, πριν από οποιαδήποτε άλλο φορέα και πρωτοβουλία μαζικής και τακτικής ενημέρωσης για το franchising.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr