NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Κατέρρευσε υπό κατασκευή ξενοδοχείο της Hard Rock στη Νέα Ορλεάνη - Τι λέει η εταιρεία

Κατέρρευσε υπό κατασκευή ξενοδοχείο της Hard Rock στη Νέα Ορλεάνη - Τι λέει η εταιρεία

Ανακοίνωση σχετικά με το υπό ανέγερση ξενοδοχείου που κατέρρευσε στη Νέα Ορλεάνη εξέδωσε η Hard Rock, η εταιρεία που έχει καταθέσει προσφορά για τη δημιουργία και λειτουργία επιχείρησης καζίνο ευρέως φάσματος δραστηριοτήτων στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού - Αγίου Κοσμά.

Σύμφωνα με την ίδια, η Hard Rock «στη φάση της κατασκευής και μέχρι την αποπεράτωση, δεν έχει καμία συμμετοχή», με την ανακοίνωση να υπογραμμίζει πως «η εταιρεία Kailas Companies, ιδιοκτήτρια του ακινήτου, συνεβλήθη με την κατασκευαστική εταιρεία Citadel Builders LLC για την ανέγερση ενός ξενοδοχείου στη Νέα Ορλεάνη, με μελλοντικό υπεύθυνο λειτουργίας του ξενοδοχείου (hotel operator), μετά από την ολοκλήρωση της ανέγερσης, τη Hard Rock International».

Η Hard Rock εκφράζει την βαθύτατη λύπη της για τα θύματα από το εργατικό δυστύχημα, με την σκέψη της να βρίσκεται κοντά στις οικογένειες τους.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές Αρχές, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές υπήρχαν δύο νεκροί και 20 τραυματίες από την κατάρρευση του κτιρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr