NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συμφωνία μεταξύ Engie - Heliox για ευρωπαϊκές υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης

Συμφωνία μεταξύ Engie - Heliox για ευρωπαϊκές υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης

Σε συμφωνία για παροχή υπηρεσιών με την Heliox προχώρησε η Engie. Η Heliox δραστηριοποιείται στην αγορά ηλεκτρικών συστημάτων ταχείας φόρτισης για τον τομέα δημοσίων μεταφορών.

Η Engie πρόκειται να παράσχει υπηρεσίες εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης για τις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών λεωφορείων της Heliox. Οι 9 ευρωπαϊκές χώρες τις οποίες καλύπτει αυτή η συμφωνία, είναι οι: Ελλάδα, Τσεχία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι διαχειριστές των δημοσίων μεταφορών θα επωφεληθούν από το πλήρες φάσμα καινοτόμων λύσεων φόρτισης της Heliox, από ταχεία φόρτιση έως φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας στο χώρο στάθμευσης. Η Engie θα παρέχει την εξειδίκευσή της στην ηλεκτροκίνηση, έχοντας την τεχνογνωσία να προσφέρει ηλεκτρική εγκατάσταση υψηλής τάσης, έργα πολιτικού μηχανικού, παροχή ενέργειας, εργασίες συμβατότητας με τον υπάρχοντα εξοπλισμό στις εγκαταστάσεις των πελατών και καθημερινή λειτουργία και συντήρηση των υποδομών.

Ως εταιρεία η Engie προωθεί την υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων,προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους και στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα. η Heliox στοχεύει στη δημιουργία ένος βιώσιμου κόσμου για τις μελλοντικές γενιές, υλοποιώντας σε παγκόσμιο επίπεδο παγκόσμια εκτεταμένα έργα με οποιαδήποτε υποδομή φόρτισης και δια-λειτουργικότητα με κορυφαίους κατασκευαστές λεωφορείων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr