NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

«Εκμετάλλευση του ενάλιου πλούτου σημαίνει ανάπτυξη για όλες τις συνδεόμενες περιοχές»

«Εκμετάλλευση του ενάλιου πλούτου σημαίνει ανάπτυξη για όλες τις συνδεόμενες περιοχές»

«Βιώσιμη ανάπτυξη και εκμετάλλευση του ενάλιου πλούτου μας, σημαίνει ανάπτυξη και βελτίωση για όλες τις συνδεόμενες με αυτόν περιοχές» δήλωσε η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την έναρξη του συνεδρίου «Dive in Blue Growth» το οποίο έλαβε χώρα χθες στο Μουσείο της Ακρόπολης στο πλαίσιο του προγράμματος BLUEMED.

Κύριος στόχος του Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ήταν η προώθηση του ενάλιου τουρισμού.

Αναφορικά με το σκοπό του συνεδρίου, η κα. Γκερέκου πρόσθεσε πως «το βασικό σκεπτικό του συνεδρίου μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Με αυτή τη στρατηγική κινούμαστε για την ποιοτική αναβάθμιση του μαζικού τουρισμού και προχωράμε άμεσα στην ενίσχυση του θεματικού τουρισμού με σεβασμό στο περιβάλλον που αποτελεί και συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας. Ως ΕΟΤ πιστεύουμε στην συνεργασία. Μαζί με τις Περιφέρειες και τους Δήμους μπορούμε να αναδείξουμε πλήρως τον πολιτιστικό και περιβαλλοντικό πλούτο κάθε περιοχής, στην κατεύθυνση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr