NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Brandhackers: Το «branding hackathon» που συνδέει νεοφυείς επιχειρήσεις με ειδικούς του μάρκετινγκ

Brandhackers: Το «branding hackathon» που συνδέει νεοφυείς επιχειρήσεις με ειδικούς του μάρκετινγκ
17_10_2019 | 15:54 17_10_2019 | 16:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, είκοσι ένα από τα πιο δημιουργικά στελέχη της Αθήνας, με εμπειρία στο graphic design, το strategy και το copywriting, θα συνεργαστούν για να κάνουν re-branding σε επτά καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις από το Ελληνικό οικοσύστημα των startups.

Το Brandhackers είναι ένα «branding hackathon» που έχει στόχο να συνδέσει νεοφυείς επιχειρήσεις με ειδικούς του μάρκετινγκ. Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση του είδους της, στην οποία θα συμμετέχουν δημιουργικά μυαλά και καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Οκτωβρίου στο The Cube Athens, το μεγαλύτερο co-working space στην Αθήνα.

Το Brandhackers έχει επιλέξει επτά graphic designers, επτά copywriters και επτά strategists, για να δημιουργήσει επτά creative ομάδες, στις οποίες θα αναθέσει ένα από τα επτά startup που θα συμμετέχουν.

Οι συμμετέχοντες δεν θα γνωρίζουν την ομάδα τους, ούτε με ποιο startup θα δουλέψουν. Μέρος της μαγείας του Brandhackers είναι η μεθοδολογία του στη δημιουργία ομάδων, συνθέτοντας το ταλέντο- την προσωπικότητα και τις δεξιότητες, σε ένα εκρηκτικό μείγμα δημιουργικότητας.

O Ηλίας Χατζής ένας από τους διοργανωτές του Brandhackers, δήλωσε: «H δημιουργία της μάρκας είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στην οικοδόμηση μιας επιχείρησης. Εταιρίες που διαθέτουν μοναδική προσωπικότητα και διαφοροποιημένη θέση στην αγορά, είναι πιο κερδοφόρες και έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης. Στόχος μας με το Brandhackers είναι να βοηθήσουμε τα startups να οδηγήσουν την μάρκα τους στο επόμενο επίπεδο.»

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου, η εργασία των ομάδων αξιολογείται από μια ομάδα συμβούλων με τεράστια εμπειρία στο χώρο. Στους συμβούλους περιλαμβάνονται: η Τζίνα Σεντούκα (CEO & Founder, Red Design Consultants), ο Τάκης Λιαμαρκόπουλος (Αντιπρόεδρος, FCBGnomi), ο Steve Vranakis (Executive Creative Director, Google Creative Lab), ο Γιώργος Βαρελόγλου (Co-Founder & Managing Partner, REBORRN), η Φωτεινή Ανδρουλάκη (Ιδρύτρια & Γενική Διευθυντρια, Virtue Advertising) και ο Λευτέρης Ελευθεριάδης (Creative Director, The Newtons), Claire Cohen (Marketing Communication & Creative Direction, efood).

Την τελευταία ημέρα της εκδήλωσης, οι ομάδες παρουσιάζουν το έργο τους σε μια ομάδα κριτών, που επιλέγει την καλύτερη δουλειά και τη νικήτρια ομάδα. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο 2.500 ευρώ.

18-20 Οκτωβρίου 2019

The Cube Athens, 6ος όροφος, Αιόλου 73, Αθήνα

Το 1o Brandhackers έγινε με την υποστήριξη των: efood, The Cube Athens, Strongbow, Έψα, και Beyond Aerial .

Το epixeiro.gr υποστηρίζει την εκδήλωση σαν χορηγός επικοινωνίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr