NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η εκδήλωση «Unlimited Abilities Days»

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η εκδήλωση «Unlimited Abilities Days»
21_10_2019 | 16:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 26 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Unlimited Abilities Days» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και στο Gazi Hall, μια εκδήλωση αφιερωμένη στους ανθρώπους με ικανότητες που ξεπερνούν κάθε περιορισμό.

Επιδιώκει να αναδείξει τις ικανότητες των ατόμων με ορατή ή αόρατη αναπηρία, καθώς και πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην ενδυνάμωσή τους με σκοπό να ενεργοποιήσει κάθε πολίτη. Μια πολυδιάστατη εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν φορείς της κοινωνίας των πολιτών, κοινωνικοί επιχειρηματίες και θεσμικοί φορείς.

To Unlimited Αbilities Days ήρθε για να γίνει θεσμός και επιχειρεί να ανατρέψει τα στερεότυπα για τις ορατές και αόρατες αναπηρίες. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το δίκτυο ενδυνάμωσης ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις “HUMANE”. Ανάμεσα στους στρατηγικούς εταίρους της πρωτοβουλίας και η Ομάδα Σύμπραξις, η οποία υποστηρίζει τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ο Θάνος Μπελαλίδης, Director of Sustainability Implementation & Communication Services στην Ομάδα Σύμπραξις, θα εξηγήσει πώς μπορεί να διασφαλιστεί πενταπλάσια βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική συνεισφορά, με τον ίδιο κόπο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει διερμηνεία στη νοηματική, πρόγραμμα σε κώδικα braille, ενώ θα επιτρέπεται η είσοδος σε σκύλους οδηγούς.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr