NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Έκρηξη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ με έναν νεκρό εργάτη

Έκρηξη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ με έναν νεκρό εργάτη
06_11_2019 | 10:48 06_11_2019 | 12:53
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο εργοστάσιο νικελοβιομηχανίας της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.

Από την έκρηξη, που σημειώθηκε στον χώρο των ηλεκτροκάμινων της βιομηχανίας, σκοτώθηκε ένας 55χρονος εργάτης, πατέρας τριών παιδιών που κατάγεται από την περιοχή και εργαζόταν για χρόνια στη βιομηχανία.

«Το δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ με την απώλεια ενός εργαζόμενου μας έχει συγκλονίσει όλους. Η Διοίκηση της επιχείρησης θα ασχοληθεί σε βάθος με το συγκεκριμένο θέμα. Κατεύθυνση του Υπουργείου είναι να αποδοθούν ευθύνες όπου και αν ανήκουν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και σε όλους τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ» τόνισε, σε δήλωση του, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

Η ανακοίνωση της εταιρείας: «Σήμερα, 06.11.2019 και ώρα 08:15 στις εγκαταστάσεις της Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ του Εργοστασίου στη Λάρυμνα Φθιώτιδος συνέβη θανατηφόρο ατύχημα στο χώρο της χαλυβουργίας – κοκκοποίησης με αποτέλεσμα την απώλεια της ζωής του εργαζομένου της Γεωργίου Ψαρρά του Δημητρίου.

Η Εταιρία εκφράζει τα συλλυπητήριά της και την αμέριστη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του θανόντος. Για το συμβάν επελήφθησαν οι αρμόδιες Αρχές οι οποίες μαζί με την Διοίκηση και τα στελέχη της Εταιρίας ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος».

Με πληροφορίες από Καθημερινή

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr