NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Αυτές είναι οι ελληνικές startups που συνεργάζονται με κολοσσούς του Fortune Global 2000

Αυτές είναι οι ελληνικές startups που συνεργάζονται με κολοσσούς του Fortune Global 2000

Η ελληνική startup σκηνή αναπτύσσεται έντονα και οι επιχειρήσεις που εξυπηρετούν τον τομέα του enterprise απέδωσαν μεγάλο μέρος αυτής της ανάπτυξης. Σύμφωνα με έρευνα της Marathon VC, ένας αυξανόμενος αριθμός startups γύρω από το λογισμικό για επιχειρήσεις εξυπηρετεί με επιτυχία ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο.

Όπως σημειώνει το σχετικό δημοσίευμα, «η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου απαιτεί ένα παγκόσμιο συνδυασμό ταλέντων, προϊόντων και διαδικασιών που να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα. Με την εξυπηρέτηση τέτοιων μεγάλων πελατών, οι υπάλληλοι των εταιρειών αυτών βελτιώνουν συνεχώς τις τεχνικές και λειτουργικές τους ικανότητες. Οι ιδρυτές τους γίνονται όλο και πιο φιλόδοξοι και το προφίλ της βιομηχανίας στο σύνολό της βελτιώνεται στο μυαλό των επενδυτών και των αγοραστών».

Η Marathon VC δίνει στη δημοσιότητα μια λίστα με 23 ελληνικές εταιρείες που επικεντρώνουν στο enterprise software και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εταιρείες του Fortune Global 2000, μαζί με μερικούς από τους πιο σημαντικούς πελάτες τους. Ο κατάλογος περιλαμβάνει εταιρείες που ιδρύθηκαν αρκετά πρόσφατα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία κατά την τελευταία δεκαετία, και διατηρούν σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων τους - συμπεριλαμβανομένης της έρευνας και ανάπτυξης - στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνεται, αυτή δεν είναι η πλήρης λίστα, αφού υπάρχουν ακόμη περισσότερες τέτοιες νεοσύστατες επιχειρήσεις.

ENTERPRISE-SOFTWARE-ENG.png?mtime=20191106173338#asset:150168


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr