NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Νέο πρόγραμμα επιτάχυνσης startups στον τομέα των μεταφορών από το HiReach

Νέο πρόγραμμα επιτάχυνσης startups στον τομέα των μεταφορών από το HiReach
11_11_2019 | 13:37 11_11_2019 | 13:38
epixeiro icon Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα HiReach ανακοίνωσε την έναρξη του Startup Lab, ενός προγράμματος επιτάχυνσης που θα φέρει σε επαφή νεοσύστατες επιχειρήσεις, επιχειρηματίες και βασικούς παίκτες από τον τομέα των μεταφορών. Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη λύσεων για την κινητικότητα χωρίς αποκλεισμούς για τους Ευρωπαίους πολίτες.

Το Startup Lab θα προσφέρει υπηρεσίες καθοδήγησης, τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και οικονομική στήριξη για να βοηθήσει τις νεοσύστατες εταιρείες με ένα ήδη διαθέσιμο προϊόν ή πρωτότυπο ή που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον έλεγχο προϊόντων.

Μια επιλογή από 20-25 startups θα συμμετάσχει σε bootcamp μιας εβδομάδας, όπου θα ενημερωθούν για την καινοτομία των επιχειρηματικών μοντέλων, τις μεθοδολογίες εκκίνησης και τα εργαλεία. Το bootcamp θα λειτουργήσει ως ανταγωνιστική αρένα, «όπου μόνο οι λαμπρές και δημιουργικές ιδέες θα επιβιώσουν στο επόμενο στάδιο».

Περίπου 10 νεοσύστατες επιχειρήσεις θα προσκληθούν στη συνέχεια σε ένα εντατικό πρόγραμμα επιτάχυνσης 3 μηνών για την λεπτομερή ανάλυση των τεχνικών λύσεων και των επιχειρηματικών μοντέλων, ώστε να καταστούν βιώσιμες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν μια ανοιχτή εργαλειοθήκη που αναπτύχθηκε από την HiReach και να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιτάχυνση των νέων προϊόντων κινητικότητας.

Τέλος, θα επιλεγούν οι 5 καλύτερες επιχειρήσεις, που θα συναντηθούν με τους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων, συμβούλους, πελάτες, επενδυτές και φορείς της βιομηχανίας για να δοκιμάσουν τις ιδέες τους.

Το Impact Hub Βιέννη είναι ο επιλεγμένος επιταχυντής που θα διαχειρίζεται το bootcamp μιας εβδομάδας και το πρόγραμμα επιτάχυνσης.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα επιτάχυνσης του HiReach Startup Lab ή να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα HiReach, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα hireach-project.eu ή επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@hireach-project.eu.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr