NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

The Orbit: Αυτά είναι τα νέα γραφεία της startup Beat

The Orbit: Αυτά είναι τα νέα γραφεία της startup Beat

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το The Orbit, το νέο σπίτι της Beat, με τον επικεφαλής της γνωστής startup, Νίκο Δρανδάκη, να αναφέρει μέσω Facebook πως «οι πρώτες ομάδες μας ξεκίνησαν να μπαίνουν σήμερα. Είμαστε ένα αρκετά μεγάλο και διαφορετικό μέρος πλέον».

«Πάνω από 700 εργαζόμενοι συνολικά, και οι μισοί από αυτούς θα εργάζονται από το Orbit. Το Beat είναι διαθέσιμο και λειτουργεί σε 22 πόλεις σε όλη τη Ν. Αμερική (χωρίς την Ελλάδα πλέον την οποία δεν διαχειριζόμαστε), εξυπηρετεί σχεδόν ένα εκατομμύριο διαδρομές κάθε μέρα που περνάει(!), με εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ ετήσια καθαρά έσοδα.

Είμαστε ένα μέρος διαφορετικό σε πολλά, αλλά ίδιο σε ορμητικότητα και όραμα. Το αποτύπωμα που αφήνουμε στον παγκόσμιο κλάδο των αστικών μεταφορών είναι πολύ ισχυρό και δείχνουμε πόσα μπορεί να καταφέρει ένας οργανισμός με έδρα την Ελλάδα. Οι άνθρωποι που μπαίνουν από σήμερα σταδιακά στο Orbit είναι το αποτέλεσμα μιας κουλτούρας αριστείας και αποτελεσματικότητας. Συνεχίζουμε να φέρνουμε τους καλύτερους και από το εξωτερικό σε μια προσπάθεια αναστροφής του brain drain (αλλά και γιατί χρειαζόμαστε τις πλούσιες εμπειρίες τους).

Η είσοδος μας στο Orbit είναι ταυτόχρονα το επιστέγασμα αυτής της πορείας, και το εφαλτήριο για κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Στόχος είναι να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Ευρώπη τα επόμενα 5 χρόνια. Όλα δείχνουν ότι πάμε με ταχύτητα προς τα εκεί» τονίζει ο Δρανδάκης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr