NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το ξεχωριστό Graduation Fashion show της AthensFashionClub που ξεκίνησε με... ληστεία!

Το ξεχωριστό Graduation Fashion show της AthensFashionClub που ξεκίνησε με... ληστεία!
13_11_2019 | 10:56 13_11_2019 | 10:58
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν οι δημιουργίες των αποφοίτων της AthensFashionClub από την Διεθνή έκθεση Modtissimo στο Πόρτο της Πορτογαλίας, και αμέσως ετοιμάστηκαν για την βραδινή επίδειξη μόδας αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στην 26η AXDW.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Πορτογαλίας στην Αθήνα και του AICEP - Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου και Επενδύσεων της Πορτογαλίας, με στόχο την διεθνική συνεργασία σχεδιαστών από την Ελλάδα με τα εργοστάσια της Πορτογαλίας.

Οκτώ ταλαντούχοι σχεδιαστές παρουσίασαν τις σχεδιαστικές τους προτάσεις και απέσπασαν θετικές κριτικές και το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού!

Μαίρη Στασινή, Κατερίνα Χομένκο, Κατερίνα Ζαμπέροβα, Ευγενία Κένγκα, Λουκία Τσεκέ, Ντιάνα Ράκοβιτς, Μαριάννα Λεμπέση και Παναγιώτης Σακκάτος έκαναν περήφανους τους καθηγητές τους αλλά και την ιδιοκτήτρια της Σχολής, την Σχεδιάστρια Μαρία Βυτινίδου, η οποία μας αποκάλυψε:

«Κατ’ αρχήν θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον κο Λωράν Αρμάο, Εμπορικό Σύμβουλο της Πορτογαλικής Πρεσβείας, ο οποίος ανέλαβε την ανάπτυξη της συνεργασίας της Πρεσβείας με την σχολή μας AthensFashionClub, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μία τεράστια ευκαιρία στους σπουδαστές μας να προβάλουν το ταλέντο τους στο εξωτερικό.

­Mάλιστα, πέντε από τους σπουδαστές της επίδειξης, οι Παναγιώτης Σακκάτος, η Μαίρη Στασινή, η Κατερίνα Ζαμπέροβα, η Ευγενία Κένγκα και η Τσεκέ Λουκία προέβαλαν τις δημιουργίες τους στην Μοdtissimo, δέχτηκαν προτάσεις συνεργασίας από εργοστάσια του Πόρτο και κυρίως έδειξαν ότι η Ελληνική Μόδα είναι ανταγωνιστική και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό!

Είμαι για μία ακόμη φορά περήφανη, όχι μόνο για το ταλέντο τους, αλλά και για το ήθος τους. Τους παρακολουθώ βήμα προς βήμα από την έναρξη των σπουδών τους μέχρι την αποφοίτηση και τους υποστηρίζω έμπρακτα σε κάθε τους απόφαση για το μέλλον τους. Το έργο της Σχολής μας δεν σταματά με την αποφοίτηση, απεναντίας εκεί ξεκινά μία συνολική προσπάθεια μαζί με τον σπουδαστή για την προβολή του ταλέντου του στο εξωτερικό, όπου οι ευκαιρίες εξέλιξης είναι μεγάλες αν θελήσει κάποιος να δραστηριοποιηθεί εμπορικά. Σε αυτό το σημείο αναλαμβάνει τον ρόλο της η δομή μετεκπαίδευσης της σχολής μας, η Θερμοκοιτίδα Μόδας The Fashion Gate, με κύριο στόχο την εμπορική δραστηριότητα σε χονδρική στο εξωτερικό. Εύχομαι σε όλους τους σπουδαστές μας καλή επιτυχία και θα είμαστε πάντα δίπλα τους!»

ATHENSFASHIONCLUB_2.jpg?mtime=20191113105838#asset:151238

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν με μία ληστεία. Το βίντεο που προβλήθηκε πριν την επίδειξη χάρισε στιγμές έντασης και αγωνίας, καθώς φάνηκε από τις κάμερες ασφαλείας το πως εκλάπησαν τα ρούχα της επίδειξης από αδίστακτους κακοποιούς προσπαθώντας να ανακαλύψουν το μοναδικό Augemented Reality T-shirt της AthensFashionClub!

Φυσικά, όλοι οι προσκεκλημμένοι ενθουσιάστηκαν με το τέλος του βίντεο αφού κατάλαβαν πως δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα διαφημιστικό σποτάκι για την επίδειξη και από την άλλη πραγματικά υπήρχε όντως ένα Augmented Reality T-shirt, το οποίο φορούσαν όλοι οι απόφοιτοι όταν περπάτησαν το catwalk και ευχαρίστησαν το κοινό για την συμμετοχή τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr