NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

«There is no planet B» - Διαδραστικό workshop για την κλιματική αλλαγή

«There is no planet B» - Διαδραστικό workshop για την κλιματική αλλαγή
15_11_2019 | 16:39 15_11_2019 | 16:57
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, οι Global Shapers Athens Hub και η Atraktos ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσκαλούν σε ένα exclusive, διαδραστικό workshop για την Κλιματική Αλλαγή. Opinion leaders, οργανισμοί και άνθρωποι που ασχολούνται με το περιβάλλον, θα είναι εκεί για να πουν «αλήθειες» και να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματά.

Την ίδια στιγμή, αντίστοιχα events θα γίνονται σε όλο τον κόσμο, ως μέρος της πρωτοβουλίας «24 Hours of Reality», με την υποστήριξη του πρώην Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Al Gore. Για κάθε συμμετέχοντα, σε όλο τον κόσμο, η διεθνής πρωτοβουλία «One Tree Planted» θα φυτέψει ένα δέντρο σε μια περιοχή που το χρειάζεται.

Στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον οργανισμό We4All, θα φυτευτεί 1 επιπλέον δέντρο για κάθε συμμετέχοντα του event.

  • Ώρα προσέλευσης: 19:00 - 19:20. Η εκδήλωση θα διαρκέσει έως τις 21:00. Θα ακολουθήσει Informal Reception όπου θα υπάρχει η ευκαιρία συνομιλίας με ομιλητές, οργανισμούς και άλλους συμμετέχοντες.
  • Υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής από εδώ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η κοινότητα των Global Shapers του World Economic Forum είναι ένα δίκτυο νέων ανθρώπων παγκοσμίως, που ηγούνται του διαλόγου και των πρωτοβουλιών για θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Το Global Shapers Athens Hub, μετά τη δημιουργία του ReGeneration, του μεγαλύτερου προγράμματος νεανικής απασχόλησης στην Ελλάδα, στρέφει τις δημιουργικές του δυνάμεις στο αντικείμενο του Well-being και τους τρόπους που μπορεί να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στην πόλη της Αθήνας. Η σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Shape your life» έχει στόχο να εισάγει με πρακτικό τρόπο τους συμμετέχοντες σε θέματα όπως η ψυχική και σωματική υγεία, η αυτογνωσία, η περιβαλλοντική συνείδηση και άλλα ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα ζωής.

«There is no planet B» - Διαδραστικό workshop για την κλιματική αλλαγή
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr