NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Wappier του Αλέξανδρου Μούκα σήκωσε 4 εκατομμύρια δολάρια

Η Wappier του Αλέξανδρου Μούκα σήκωσε 4 εκατομμύρια δολάρια

Η Wappier ανακοίνωσε μια νέα χρηματοδότηση ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων, με στόχο την επέκταση της ανάπτυξης λύσεων γύρω από την διαχείριση των εσόδων για apps και marketeers, κάνοντας χρήση τεχνητής νοημοσύνης και του σχετικού data visualization platform. Επικεφαλής του συγκεκριμένου γύρου είναι οι Counterview Capital, με συμμετοχή και προηγούμενων επενδυτών.

Όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Μούκας, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, «οι εφαρμογές για κινητά και το ψηφιακό οικοσύστημα δημιούργησαν "πλημμύρα" δεδομένων, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι έμποροι δεν διαθέτουν τα εργαλεία για να κάνουν τις σωστές ερωτήσεις ώστε να μπορούν να κατανοήσουν βαθιά τα δεδομένα και να αναλάβουν δράση γύρω από αυτό. Η μηχανή απεικόνισης βασισμένη σε machine-learning δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αξιοποιούν τα περιγραφικά αναλυτικά στοιχεία για να αναθεωρήσουν τις προβλέψεις για το μέλλον και τις αναλυτικές προδιαγραφές για να επηρεάσουν τη μελλοντική συμπεριφορά των καταναλωτών με εξατομικευμένες συστάσεις δράσης».

Ο γύρος χρηματοδότησης θα επιτρέψει στην εταιρεία να συνεχίσει την ενίσχυση της ανάπτυξης της πλατφόρμας και των προϊόντων, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα της στις ΗΠΑ και την Ευρώπη για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση και να υποστηρίξει βασικούς επιχειρηματικούς τομείς όπως η επιστήμη των δεδομένων, τα προϊόντα, οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr