NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Astra Airlines κατέθεσε αίτημα για εξάμηνη αναστολή λειτουργίας

Η Astra Airlines κατέθεσε αίτημα για εξάμηνη αναστολή λειτουργίας
18_11_2019 | 12:17 18_11_2019 | 17:11
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Αίτηση για προσωρινή αναστολής της άδειας λειτουργίας της κατέθεσε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας η διοίκηση της Astra Airlines σύμφωνα με δηλώσεις του ιδιοκτήτη της εταιρίας Ιωάννη Ζλατάνη.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο politischios.gr, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να ολοκληρωθεί, με τη συναίνεση δικαστηρίου το πρόγραμμα εξυγίανσης της εταιρείας.

«Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε χρηματοδότηση μέσω δανεισμού ή αναζήτηση μετόχων που θα μπορέσουν να εγγυηθούν τη συνέχιση της εταιρείας», ανέφερε ο ίδιος.

Σε ότι αφορά τις επιστροφές χρημάτων σε επιβάτες που είχαν προγραμματίσει πτήσεις που δεν έγιναν, ο κ. Ζλατάνης σημείωσε ότι επί του παρόντος ισχύει η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας.

Ενημέρωση: «Η εταιρία ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι στα πλαίσια της επιχειρούμενης οικονομικής αναδιάρθρωσής της ανέστειλε προσωρινά την άδεια εκτέλεσης δημοσίων μεταφορών και οι προγραμματισμένες πτήσεις από 15-11-2019 ακυρώνονται. Θα ενημερωθεί το επιβατικό κοινό οριστικά το αργότερο μέσα στις 7 επόμενες ημέρες για τη διευθέτηση αιτημάτων που σχετίζονται με οικονομικά θέματα».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr