NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

TEDxMaviliSquare: 14 ομιλητές θα μιλήσουν για την «panacea»

TEDxMaviliSquare: 14 ομιλητές θα μιλήσουν για την «panacea»
18_11_2019 | 12:58 18_11_2019 | 15:04
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το TEDxMaviliSquare είναι εδώ για δεύτερη χρονιά, στην «πόλη των Ασημουργών».

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, με θέμα την «panacea». 14 διαφορετικοί άνθρωποι, προερχόμενοι από τον ακαδημαϊκό χώρο, τον χώρο της τέχνης, της επιστήμης, του αθλητισμού κ.ά προσεγγίζουν την «πανάκεια», από διαφορετική σκοπιά!

Οι 14 ομιλητές που θα πλαισιώσουν και θα σε «μυήσουν» σε κάθε διάσταση της θεματικής είναι:

Γεώργιος Παπαϊωάννου: Αναπληρωτής Καθηγητής στις Μουσειακές Σπουδές Όλγα Ε. Μαλανδράκη: Κύρια Ερευνήτρια Φυσικής Διαστήματος, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ΙΑΑΔΕΤ Παναγιώτης Φίλος: Επίκουρος Καθηγητής Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Αναστάσιος Παπαβασιλείου: Χημικός Θεόδωρος- Θωμάς Νικολόπουλος : Βιολόγος Κατερίνα Χατζημελετίου: Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εμβρυολογίας- Γενετικής στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή Γεώργιος Τσούκαλης: Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Μάριος Καρακατσάνης: Συγγραφέας Σάντυ Κουτσοσταμάτη:Ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας Χαράλαμπος Μαθιουδάκης:Γενικός Διευθυντής Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Εταίρος στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία Εύα Καρανάσιου & Κώστας Λαχανάς : Συνιδρυτές του θεραπευτικού κέντρου εξαρτημένων ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, Σύμβουλοι Εξαρτήσεων Νιζέττα Αναγνωστοπούλου: Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια Ετεοκλής Παύλου: Αθλητής- Γυμναστής Πάνος Σόμπολος:Δημοσιογράφος

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους. Παρέχεται ταυτόχρονη διερμηνεία των ομιλιών στη νοηματική γλώσσα. Επιπλέον, ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητικές δυσκολίες (ύπαρξη ράμπας κλπ)., ενώ παρέχονται vegan και vegetarian επιλογές φαγητού.

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στις 12 η ώρα, ανοίγουν τα εισιτήρια για την εκδήλωση, δίνεται η δυνατότητα είτε online κράτησης είτε παραλαβής τους από φυσικά καταστήματα συνεργαζόμενα με τη Viva.

Κάνε την κράτησή σου εδώ.

Για περισσότερο υλικό για την ομάδα και το event μας, μείνε συντονισμένος στα Social Media μας, καθώς και στην ιστοσελίδα και το Blog μας!

Facebook

Instagram

Ιστοσελίδα

Blog

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr