NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η Jysk Ελλάδας - Αυξήθηκε κατά 57,6% ο τζίρος

Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η Jysk Ελλάδας - Αυξήθηκε κατά 57,6% ο τζίρος
21_11_2019 | 15:24 22_11_2019 | 11:23
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Νέο ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η JYSK στην Ελλάδα. Για το οικονομικό έτος 2018/2019, η δανέζικη εταιρεία λιανικού εμπορίου κατέγραψε αύξηση τζίρου της τάξεως του 57, 6%.

Ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός πελατών στην Ελλάδα επιλέγουν τη σκανδιναβική αλυσίδα καταστημάτων JYSK για τις αγορές τους σε προϊόντα για τον ύπνο και το σπίτι, online ή σε κάποιο φυσικό κατάστημα. Ως αποτέλεσμα, η JYSK στην Ελλάδα πέτυχε την υψηλότερες πωλήσεις από την είσοδό της στην Ελληνική αγορά με ένα τζίρο που φτάνει τα 32,1 εκατομμύρια ευρώ.

O κ. Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας δήλωσε σχετικά με τα αποτελέσματα: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για αυτό το αποτέλεσμα που είναι μια απόδειξη ότι οι πελάτες εμπιστεύονται τη JYSK και τους αρέσει η πρότασή μας, ταυτόχρονα όμως είναι και μια απόδειξη των ικανοτήτων της Ελληνικής ομάδας των υπαλλήλων της JYSK η οποία κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία αυτή την αλματώδη ανάπτυξη σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον».

«Είμαστε πιο κοντά στους πελάτες μας και περισσότερο καινοτόμοι από τους ανταγωνιστές μας, συνδυάζοντας ιδανικά τα φυσικά καταστήματα και το e-shop, αλλά όπως ανέφερα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η δυνατή ομάδα υπαλλήλων της JYSK Ελλάδας που με τον επαγγελματισμό, την σκληρή δουλειά και τη δέσμευσή τους συνεισφέρουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της JYSK στην Ελλάδα» αναφέρει ο κος Szimeiszter, σχετικά με τους λόγους της επιτυχίας της JYSK στην χώρα μας.

Το νέο ρεκόρ πωλήσεων της JYSK στην Ελλάδα συνιστά μέρος της ευρύτερης θετικής πορείας του ομίλου JYSK, ο οποίος δραστηριοποιείται με περισσότερα από 2.800 καταστήματα σε 52 χώρες και ανακοίνωσε ρεκόρ πωλήσεων με το συνολικό τζίρο να φτάνει τα 3,794 δισεκατομμύρια ευρώ και το EBIT τα 436 εκατομμύρια ευρώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr