NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Green Workshop «Πράσινη Επιχειρηματικότητα και νέα υλικά» από το AthensFashionClub

Green Workshop «Πράσινη Επιχειρηματικότητα και νέα υλικά» από το AthensFashionClub

Για μία ακόμη φορά η Σχολή Μόδας AthensFashionClub θέτει «πράσινα ερωτήματα»: «Aγαπάτε τη δημιουργία Μόδας και αισθάνεστε ευθύνη για την προστασία του πλανήτη; Πιστεύετε ότι η Βιομηχανία της Μόδας έχει περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη στον τρόπο που λειτουργεί και πρέπει όλοι οι Σχεδιαστές και οι Επιχειρήσεις να επαναπροσδιορίσουν την παραγωγή τους μέσω αειφόρων μεθόδων; Θέλετε να υιοθετήσετε καλές πρακτικές για την δημιουργία ενός Sustainable Fashion Label, να δώσετε αξία στα προϊόντα σας και να αποκτήσετε την φιλοσοφία και την ηθική διάσταση της Πράσινης Μόδας;»

Αν αισθάνεστε την αναγκαιότητα να συμβάλετε ενεργά στην διάσωση του πλανήτη, στο δίκαιο εμπόριο και στην αειφορία της Μόδας, παρακολουθείστε το διαδραστικό σεμινάριο «Eco Fashion-Green Marketing» και γίνετε πρωτοπόρος μέσα από την Sustainable Fashion.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν ενδύματα από Φελλό, Γάλα, Κάνναβη, Οργανικό βαμβάκι, Recycled linen, Recycled polyester, Bamboo και θα υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης σχετικά με το κόστος παραγωγής τους.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το Workshop μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα, σχεδιαστές μόδας, στιλίστες, fashion bloggers, σπουδαστές σχολών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ιδιοκτήτες καταστημάτων μόδας, visual merchandisers, στελέχη επιχειρήσεων και όσοι ακόμα εργάζονται στον χώρο της μόδας και θέλουν να βρίσκονται μπροστά από τις εξελίξεις.

Ποιοι πρωτοπορούν στην Πράσινη Μόδα;

Οι γνωστοί «guru» της πράσινης μόδας, η Σχεδιάστρια Βυτινίδου Μαρία και ο Κλωστοϋφαντουργός Μηχανικός Ευάγγελος Δημητρακόπουλος, ενημερώνουν για την χρήση νέων υλικών, για τις διαδικασίες παραγωγής Πράσινης Μόδας και Αειφόρου ανάπτυξης καθώς και το πως μπορεί κάποιος να δημιουργήσει σύγχρονα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

O Κλωστοϋφαντουργός Μηχανικός και δημιουργός του Label MadFlax Sustainable Apparel Δημητρακόπουλος Ευάγγελος, θα δείξει τους τρόπους, τις μεθόδους και τα υλικά για την δημιουργία Green Fashion.

H διακεκριμένη Σχεδιάστρια από την Premiere Vision Paris Βυτινίδου Μαρία, θα οδηγήσει στην φιλοσοφία του Green Marketing και στην ανακάλυψη πτυχών που θα κάνουν τα προϊόντα ελκυστικά στην αγορά και στους ευαισθητοποιημένους καταναλωτές της Πράσινης Μόδας.

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στην Θερμοκοιτίδα Μόδας The Fashion Gate, στις 4 Δεκεμβρίου, ώρα 17.00-21.00 , Τζωρτζ 10, Αθήνα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 2103300008, θέσεις μόνο για 20 άτομα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr