NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

ΕΕΔΕ: Ξεκινά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα για Στελέχη Επιχειρήσεων στην Πάτρα

ΕΕΔΕ: Ξεκινά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα για Στελέχη Επιχειρήσεων στην Πάτρα

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοίνωσε την έναρξη της 22ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019.

Το Πρόγραμμα υποστηρίζεται από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΔΕ).

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης.

Το πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).

Εισηγητής της πρώτης ενότητας, «Organizational Behavior & Leadership» είναι ο Δρ. Γεώργιος Αλεξάκης, ο οποίος σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε MA στην Οργανωτική Συμπεριφορά και PhD στην Επιχειρησιακή Εκπαίδευση από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει 30ετη εμπειρία ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης στην Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Ιταλία και Ρουμανία και είναι συγγραφέας του βιβλίου «Η Τέχνη της Διαχείρισης: για την Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού».

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε:

ΕΕΔΕ – Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (πρ. Πλ. Πίνδου), Γούναρη & Αγ. Ανδρέου Τηλ. 2610 318 573 / 2610 336 352 / 2610 361 567 Fax: 2610 361 517, κ. ‘Αντυ Γαρδίκη, email: patra@eede.gr, website: www.eede.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr