NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση ετοιμάζει κόμβο για startups στην Πειραιώς

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση ετοιμάζει κόμβο για startups στην Πειραιώς

«Το βασικό μήνυμά μου είναι: Είμαστε θετικά διακείμενοι σε επιχειρηματικές δράσεις (business). Εννοούμε απολύτως όσα λέμε. Σεβόμαστε τα χρήματα και τον χρόνο σας και θα παράγουμε αποτελέσματα. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να έλθετε».

Αυτό τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στο 30th Annual Greek Economic Summit «Turning the Odds», του Αμερικανικο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση προετοιμάζει «ένα κόμβο (hub) start-ups στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς, με ισχυρά κίνητρα για να προσελκύσει τέτοιες εταιρείες. Επιπρόσθετα, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση των ΗΠΑ, συνδιοργανώνουμε επίσκεψη επιχειρηματιών από τις ΗΠΑ που θα έλθουν σε επαφή με επιχειρηματίες και επιστήμονες από την Ελλάδα εξετάζοντας την δυνατότητα να προχωρήσουν σε κοινοπραξίες (joint ventures)».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Υπουργός ανέφερε πως «όταν ανέλαβε η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, η Ελλάδα βρισκόταν στην 120η θέση στον κατάλογο Doing business κι όταν παρέδωσε την Κυβέρνηση, η Ελλάδα είχε ανεβεί στην 60η θέση. Ανέβηκε δηλαδή 60 θέσεις. Κατά την διάρκεια της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα, η Ελλάδα υποχώρησε κατά 19 θέσεις στην 79η και είναι τώρα στοίχημα για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να επαναφέρει την χώρα μας προς τη σωστή κατεύθυνση με τις σωστές πολιτικές».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr