NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

YouTube Rewind: Ποιες ήταν οι προτιμήσεις του κοινού για το 2019

YouTube Rewind: Ποιες ήταν οι προτιμήσεις του κοινού για το 2019

Το #YouTubeRewind μοιράζεται τις λίστες με τα πιο δημοφιλή βίντεο του 2019 στην Ελλάδα. Οι λίστες αυτές περιλαμβάνουν τα αγαπημένα music και non music βίντεο και καταρτίζονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών του YouTube, με βάση τις προβολές (views), τον αριθμό των κοινοποιήσεων (shares), τα σχόλια και τα likes κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Στις 3 πρώτες θέσεις του φετινού Top 10 των Μουσικών Βίντεο, κυριαρχεί το νέο ελληνικό ραπ που όπως φαίνεται, αποτελεί το πιο δυνατό μουσικό trend της χρονιάς. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Calliente των Mente Fuerte, Hawk & Baghdad, ακολουθεί το Déjà vu των Hawk & Sapranov ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Senorita, του Snik με την Tamta.

Στα Μη-Μουσικά Βίντεο, πρώτοι έρχονται οι Ράδιο Αρβύλα, στην κατηγορία Ειδήσεις και Πολιτική, με την παρωδία του ομώνυμου τραγουδιού του Sin Boy, που έκανε μια από τις πιο τρελές επιτυχίες της τελευταίας πενταετίας. Δεύτερος ο κυρ-Αλέκος, ο Έφορος, με ένα bonus βίντεο στην κατηγορία Κωμωδία, από αυτά που φέρνουν χιλιάδες views. Η τριάδα συμπληρώνεται και πάλι με... Mama, στην κατηγορία Ψυχαγωγία, αυτή τη φορά μέσα από τη συνέντευξη του Sin Boy στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr