NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Maro Kornilaki Collections: Για τη σύγχρονη, τη δυναμική γυναίκα, που δεν έχει όριο ηλικίας [video]

09_12_2019

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

​Η Μάρω Κορνηλάκη χρησιμοποιεί μικτές τεχνικές για τις δημιουργίες της. Το μέταλλο, τα ορυκτά, η πορσελάνη, ο κεραμικός πηλός, οι ίνες και άλλα υλικά έχουν σαν τελικό αποτέλεσμα φορέσιμο ή μη φορέσιμο καλλιτεχνικό κόσμημα.

Όπως η ίδια αναφέρει «αφορμή για να ασχοληθώ με το κόσμημα ήταν η πρόωρη συνταξιοδότησή μου. Πάντα μου άρεσε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη χειροτεχνία», θεωρώντας ότι «οι δημιουργίες μου είναι φρέσκες και εκπέμπουν δυναμισμό».

«Διαλέγω να εργάζομαι με υλικά όπως είναι η πορσελάνη που αγαπώ πολύ, το μέταλλο, ασήμι, μπρούτζο και μέσα από αυτό βγαίνει μετά η φόρμα» προσθέτοντας πως αντλεί έμπνευση κυρίως από τη θάλασσα. «Πολλές από τις φόρμες που δημιουργώ έχουν να κάνουν με αυτή την αίσθηση της θάλασσας και είναι εμπνευσμένες από εκεί».

«H δουλειά μου απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα, τη δυναμική γυναίκα, που δεν έχει όριο ηλικίας» αναφέρει χαρακτηριστικά η Μάρω Κορνηλάκη, τονίζοντας ότι «τo γεγονός ότι παίρνω το βραβείο στο Α Jewel Made in Greece είναι πολύ σημαντικό».

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr