NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

YEC Talks: Ημερίδα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας στο Ρέθυμνο

YEC Talks: Ημερίδα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας στο Ρέθυμνο
09_12_2019 | 12:08 09_12_2019 | 12:09
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ο Youth Entrepreneurship Club υπό την αιγίδα του Αγγλόφωνου Μεταπτυχιακού στην Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία των Παν/μιων Wageningen, Κύπρου και Κρήτης, ΤΙΜΕ-ΜΒΕ (https://www.timembe.eu/) διοργανώνουν ημερίδα με θέμα Βιώσιμη Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα, στις 10 Δεκεμβρίου 2019 στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου αίθουσα Δ2Β και ώρα 14:30.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Επιχειρηματικότητα. Ομιλητές θα είναι ο κύριος Ανδρέας Παναγόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Παν/μιου Κρήτης και ο ιδρυτής του διεπιστημονικού ερευνητικού κέντρου TECHNIS καθώς και ο κύριος Ηλίας Ν. Κυριακάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Grecotel Α.Ε με ευρεία τεχνική εμπειρία και εξειδίκευση σε Συστήματα Υπολογιστών και έργα ΙΤ μεγάλης κλίμακας.

Κάθε επιχείρηση δεσμεύεται ώστε να συμπεριφέρεται ηθικά και να συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη. Οι στόχοι της βιώσιμης ανάπτυξης είναι μία δέσμη στόχων που αφορά την μελλοντική διεθνή ανάπτυξη. Σκοπός της ημερίδας είναι να αποδείξει πως η βιώσιμη ανάπτυξη και η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα είναι δύο έννοιες αλληλένδετες που αποτελούν και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για όποιον τις κατέχει.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr