NEWSFLASH...
Χρηματοδότηση
ανάγνωση

5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το The People’s Trust

5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το The People’s Trust
10_12_2019

Powered by:
The People's Trust Ενισχύουμε μικρές επιχειρήσεις
epixeiro icon Χρηματοδότηση

Ίσως κάποια στιγμή να ακούσατε για το The People’s Trust, έμμεσα ή άμεσα. Ίσως κάποτε να «πετύχατε» κάποια συνέντευξη από μια καινοτόμο επιχείρηση που ασχολείται π.χ. με χειροποίητα ζυμαρικά ή που φτιάχνει χρηστικά αντικείμενα μέσα από φύκια κ.α. Εκεί μπορεί να παρατηρήσατε ότι τέτοιες επιχειρήσεις συχνά αναφέρουν πως έχουν στηριχθεί οικονομικά και συμβουλευτικά από έναν οργανισμό. Το The People’s Trust! Και είναι ευγνώμονες για τη στήριξη που δέχθηκαν. Ίσως όμως και να μην έχετε ακούσει κάτι για τον οργανισμό αυτό. Για αυτό, σας δίνουμε 5 βασικά πράγματα που θα ‘πρεπε να ξέρετε, για να τον γνωρίσετε καλύτερα:

Το The People’s Trust σε αριθμούς!

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016 κι από τότε έχει στηρίξει πάνω από 250 επιχειρήσεις, είτε νεοσύστατες, είτε υφιστάμενες και έχοντας δημιουργήσει πάνω από 500 θέσεις εργασίας! Από τις επιχειρήσεις που έχουν στηριχθεί, πάνω από το 90% αυτών συνεχίζει να λειτουργεί και να προοδεύει, να αυξάνει θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση της ανεργίας.

NFV07781.jpg?mtime=20191209135642#asset:156040


Η στήριξη που παρέχεται είναι πραγματική!

Το The People’s Trust στηρίζει τις επιχειρήσεις που ζητούν τη βοήθειά του με δύο τρόπους. Πρώτον, με τη μορφή οικονομικής αρωγής. Δεύτερον, με υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης (π.χ. mentoring, coaching). Με αυτό τον τρόπο ο οργανισμός βρίσκεται δίπλα στον επιχειρηματία, παρέχοντάς του τα εφόδια που χρειάζεται ανά πάσα στιγμή. Οι Μέντορες με τους οποίους συνεργάζεται το The People’s Trust είναι επαγγελματίες διαφορετικών κλάδων με πολυετή εμπειρία στους τομείς τους και προσφέρουν εθελοντικά εξατομικευμένη συμβουλευτική καθοδήγηση στους επιχειρηματίες που υποστηρίζονται.

Οι συνεργασίες είναι το ατού του οργανισμού!

Το The People’s Trust συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο οργανισμών και φορέων με τους οποίους μοιράζεται κοινούς στόχους για την ενίσχυση του επιχειρείν στην Ελλάδα. Για παράδειγμα, NBG Business Seeds, Ashoka, Athens Coaching Institute, Praksis Business Coaching Center, κ.α.

Σημείο αναφοράς: ο άνθρωπος!

Πίσω από τις επιχειρήσεις που στηρίζει ο οργανισμός, θεμελιώδες ενδιαφέρον έχει ο άνθρωπος και η προσωπική του ιστορία, η προσωπική του διαδρομή και το πώς θα βοηθηθεί στο να κάνει πράξη το όνειρό του. Για αυτό αν θέλετε να δείτε μερικές ενδιαφέρουσες ιστορίες επιχειρήσεων που έχουν στηριχθεί ως τώρα, ρίξτε μια ματιά στα success stories. Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα!

Όλα ξεκινάνε από το πρώτο βήμα! Κάντε το με το The People’s Trust!

Έχετε κάποια νέα ιδέα και θέλετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση; Έχετε κάποια υφιστάμενη επιχείρηση και θέλετε να την αναπτύξετε περισσότερο; Δε χάνετε κάτι να επικοινωνήσετε με την ομάδα του The People’s Trust και να διαπιστώσετε αν μπορούν να σας βοηθήσουν και με ποιο τρόπο. Βασική προτεραιότητά του οργανισμού είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε άλλες πηγές χρηματοδότησης. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με το The People’s Trust, κάνοντας αρχικά μια απλή αίτηση!

Το The People’s Trust είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, παρέχοντας μικροχρηματοδότηση μέχρι το ποσό των €10.000 και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο οργανισμός έχει ως ιδρυτικό και βασικό χρηματοδότη το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr