NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Επιχειρηματικές Ιστορίες Μόδας

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Επιχειρηματικές Ιστορίες Μόδας
10_12_2019 | 16:07
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 6:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά με θέμα «Επιχειρηματικές Ιστορίες Μόδας», στην καφετέρια ZAMBRI, Αγ.Δημητρίου 9 στην Κηφισιά.

Η δράση επιχειρηματικότητας υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου από το 2017, στο πλαίσιο της προώθησης της επιχειρηματικότητας. Η κα Ασπασία-Νίνα Βλάχου, αρμόδια Αντιδήμαρχος επιμελείται τη διοργάνωση των δράσεων της επιχειρηματικότητας.

Αξιόλογοι ομιλητές με γνώσεις και εμπειρία στον χώρο της Μόδας και του επιχειρείν θα παρουσιάσουν τη δική τους «ιστορία»:

1) Ο κ.Χάρης Τσιμόγιαννης, ειδήμων της εγχώριας και διεθνούς Μόδας, αντιπρόσωπος κατά καιρούς διάσημων οίκων του εξωτερικού όπως είναι ο Valentino και Oscar de la Renta και ιδιοκτήτης της κομψής κόγχης New Image.

2) Ο κ.Δημήτρης Θανέλλας, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Rococo, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης τα τελευταία 40 χρόνια, διαδραματίζοντας κυρίαρχο ρόλο στον ελληνικό χώρο κομψότητας.

3) Ο κ.Δημήτρης Αρμάος, γεμολόγος, ιδιοκτήτης και σχεδιαστής των γνωστών κοσμηματοπωλείων ARMAOS, τα οποία έχουν ιστορία μισού αιώνα στην ελληνική αργυροχρυσοχοΐα.

4) Η κα.Μαρία Ξυπολιτά, δημιουργός της ελληνικής επιχείρησης Kook που φιλοτεχνεί τις στολές των κορυφαίων σεφ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

5) Ο κ.Βασίλης Μπόρσης και η κα.Ρωξάνη Μπόρση, ένα ζευγάρι δημιουργικό με διεθνή φήμη καθώς συμμετέχουν σε ντεφιλέ σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Είναι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας V&R, η οποία δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και κατασκευή χειροποίητων πλεκτών τσαντών.

6) Η καλλιτέχνης κα.Ειρήνη Λιναρδάκη, «myirenecreations», είναι χομπίστρια αλλά παρ’όλα αυτά έχει καταφέρει τα χειροποίητα faux bijoux που δημιουργεί να θαυμάζονται ιδιαίτερα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, πλην του καφέ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr