NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Το neoecommerce «ανοίγει» τις πόρτες γερμανικών εταιρειών στους Έλληνες επιχειρηματίες

Το neoecommerce «ανοίγει» τις πόρτες γερμανικών εταιρειών στους Έλληνες επιχειρηματίες
11_12_2019 | 12:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Events

Μια νέα πρωτοβουλία του neoecommerce για το 2020 είναι η διοργάνωση εκπαιδευτικού ταξιδιού, σε μια από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες αγορές στην Ευρώπη, τη Γερμανία, όπου ο τζίρος των ηλεκτρονικών αγορών σε προϊόντα B2C (επιχείρηση προς καταναλωτή) ανήλθε το 2018 στα 65,10 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το neoecommerce θα ανοίξει στους Έλληνες Επιχειρηματίες, στις 26 – 29 Απριλίου στην πόλη του Βερολίνου, τις πόρτες των κορυφαίων εταιρειών του ηλεκτρονικού εμπορίου στη Γερμανία, η οποία άλλωστε κατέχει και τη δεσπόζουσα θέση στην εκπροσώπηση ηλεκτρονικών καταστημάτων στη λίστα των κορυφαίων 100 στην Ευρώπη, καθώς κάθε τέταρτος διαδικτυακός έμπορος προέρχεται από την παραπάνω χώρα.

Το πρόγραμμα του εκπαιδευτικού ταξιδιού επιμελείται ο Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Digital & E-Business στην INTZEIDIS Consulting, εκδότη και αρχισυντάκτη του neoecommerce.gr αλλά και δημιουργό του οικοσυστήματος του ne33, του μεγαλύτερου οικοσυστήματος – πλατφόρμα για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και γενικώς του ηλεκτρονικού επιχειρείν στην ελληνόφωνη αγορά. Ως εκ τούτου είναι δεδομένο ότι θα γνωρίσετε – βιώσετε με έναν πραγματικά ουσιαστικό και καινοτόμο τρόπο, τόσο τον τρόπο λειτουργίας των επισκεπτόμενων επιχειρήσεων όσο και θα κάνετε μια πρώτη φιλική επαφή με τους εκπροσώπους αυτών. Σε διάστημα μόλις τριών ημερών θα γνωρίσετε από κοντά, μερικά από τα μεγαλύτερα μεγαθήρια του παγκόσμιου ηλεκτρονικού επιχειρείν και μερικές από τις πιο καινοτόμες (εμπορικές και τεχνολογικές) επιχειρήσεις.

Μεταξύ των εταιρειών που προγραμματίζονται οι επισκέψεις είναι μεταξύ άλλων, η Amazon (έχει κλειδώσει ήδη η επίσκεψη σε ένα από τα Logistic Center της Amazon), η Zalando, η HelloFresh, η eBay, η Wayfair, η Project A και η Berlin Brands Group.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το E-Commerce Germany Tour απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρηματίες και διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών ανεξαρτήτως κλάδου, μεγέθους και γεωγραφικής περιφέρειας, ενώ οι θέσεις συμμετοχής σε αυτό είναι περιορισμένες (20).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το κόστος για αυτές, αλλά και για εγγραφή στο παραπάνω εκπαιδευτικό ταξίδι, πατήστε εδώ (αρχείο PDF).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr