NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

YECTalk με θέμα: «Οι δυνατότητες που έχουν οι φοιτητές εκτός της σχολή τους»

YECTalk με θέμα: «Οι δυνατότητες που έχουν οι φοιτητές εκτός της σχολή τους»
12_12_2019 | 12:36
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η δράση είναι πρωτοβουλία του οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) στα πλαίσια ανάπτυξης του επιχειρηματικού οικοσυστήματος και πραγματοποιείται στην πόλη των Χανίων, με την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Τμήμα Δυτικής Κρήτης.

Αυτή την Παρασκευή 13/12 στις 20:00 στον χώρο του YEC HUB Chania (ΤΕΕ-ΤΔΚ) θα πραγματοποιηθεί ένα YECTalk με θέμα: Οι δυνατότητες που έχουν οι φοιτητές εκτός της σχολή τους.

Ομιλητής θα είναι ο κ. Alex Poupakis, φοιτητής στο 4ο έτος ΗΜΜΥ Πολυτεχνκείου Κρήτης και CTO του project Cretan Astronaut. Αναφέρει πως: "Ασχολήθηκα με τον Κρητικό Αστροναύτη διότι ήταν ένα φιλόδοξο και περίπλοκο project, από όλες τις οπτικές. Συνδύαζε ξεκάθαρα τον τεχνολογικό στόχο, την επιτυχή αποστολή σκάφους στη στρατόσφαιρα, με το κοινωνικό impact, δηλαδή την έμπνευση νέων να ασχοληθούν με αντίστοιχα εγχειρήματα και να τολμήσουν. Τα δυο στρατοσφαιρικά ταξίδια σίγουρα επιτυγχάνουν τον πρώτο στόχο, ο δεύτερος είναι πλέον στα δικά σας χέρια." Ο Alex Poupakis έχει επιλεγεί να πραγματοποιήσει την πρακτική του στο CERN το 2020 για 12 μήνες.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, μπορείτε να κάνετε δωρεάν κράτηση εδώ.

Λίγα λόγια για τα YEC Talks - Inspirational Networking Experience

Τα YECTalks, αποτελούν ανοιχτές συζητήσεις με ανθρώπους της τοπικής αγοράς, στοχεύοντας στην ανάδειξη των ευκαιριών που υπάρχουν ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και στην παρότρυνση της κοινότητας να αναπτύξει το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr