NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Leaders Lab: Νέος κύκλος για το πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων ηγεσίας

Leaders Lab: Νέος κύκλος για το πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων ηγεσίας

Η Leaders Lab, ανακοίνωσε την έναρξη νέου κύκλου του προγράμματος Ανάπτυξης Ηγεσίας σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2020, αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας έχει διάρκεια 12 μηνών, με παρακολούθηση μίας εκπαιδευτικής συνεδρίας 6 ωρών κάθε μήνα, και απευθύνεται σε CEOs, Επιχειρηματίες, Μηχανικούς, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ηγετικά Στελέχη Επιχειρήσεων.

Με ανανεωμένο εκπαιδευτικό υλικό και 94 σπουδαίους ομιλητές, αυθεντίες σε παγκόσμιο επίπεδο, που παρουσιάζουν, μέσω βίντεο, 244 αποτελεσματικές τεχνικές ηγεσίας, απτά και εύκολα εφαρμόσιμες στην καθημερινότητα της ελληνικής αγοράς, το Πρόγραμμα Ανάπτυξης ηγεσίας επιπλέον περιλαμβάνει

  • Διασκεδαστική διαδραστική εμπειρία για το 80% του χρόνου των εκπαιδευτικών συναντήσεων, με ομαδικές συζητήσεις, ατομικές αξιολογήσεις σε δεξιότητες ηγεσίας, εξάσκηση σε ανατρεπτικά υποθετικά και πραγματικά σενάρια για εξάσκηση των νεοαποκτηθέντων τεχνικών ηγεσίας.
  • Συντονισμό των εκπαιδευτικών συνεδριών και ατομικό business coaching από τη πιστοποιημένη Σύμβουλο Ηγεσίας της Leaders Lab, Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, με σπουδές και εμπειρία σε marketing και επιχειρηματικότητα και επιπλέον πολυετή εκπαίδευση σε μοντέλα γνωσιακής συμπεριφοράς, συστημικής και συναλλακτικής ανάλυσης.
  • απεριόριστη επανάληψη του μηνιαίου εκπαιδευτικού υλικού σε 24/7 βάση, μέσω ιστοσελίδας

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας και η μεθοδολογία της Leaders Lab απευθύνονται σε ανθρώπους που επιθυμούν πάντα να εξελίσσονται προς το καλύτερο στη δουλειά τους και προς τον αποδοτικότερο εαυτό τους. Που επιθυμούν να έχουν μια πιο εύκολη καθημερινότητα, με λιγότερη πίεση και ακόμη πιο παρακινημένους συνεργάτες.

Ακόμη πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ταιριάζει σε επιχειρήσεις από κλάδους με ένταση γνώσης όπως πληροφορικής, παραγωγής και μεταποίησης εξειδικευμένων προϊόντων και παροχής υπηρεσιών κάθε τύπου, καθώς και σε ηγετικά στελέχη και CEOs από κλάδους με ένταση εργασίας ή κεφαλαίου όπως π.χ. λιανεμπόριο, εστίαση, παραγωγής τροφίμων, βαριά βιομηχανία, εξόρυξης ορυκτού πλούτου κα.

Χάρη στη μεθοδολογία που ακολουθείται στα προγράμματα Ανάπτυξης και Ενίσχυσης δεξιοτήτων Ηγεσίας και Μετάλλαξης Εμπειρίας Πωλήσεων της Leaders Lab, οι επιχειρήσεις των 168 ηγετικών στελεχών που ήταν συμμετέχοντες στα προγράμματα, κατέγραψαν 627 ιστορίες επαγγελματικής επιτυχίας και, μέσα σε ένα χρόνο, είχαν οικονομικά οφέλη που αντιστοιχούσαν σε 22,8 φορές απόδοση, επί της αρχικής τους επένδυσης, από χρήση των τεχνικών που τους παρουσιάστηκαν και εφάρμοσαν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, για ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και για να δείτε πώς έχουν ωφεληθεί συμμετέχοντες του Προγράμματος Ανάπτυξης Ηγεσίας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.leaderslab.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr