NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η «επιβίωση» είναι η βασική προτεραιότητα για τη Huawei το 2020

Η «επιβίωση» είναι η βασική προτεραιότητα για τη Huawei το 2020

Η κινεζική εταιρία τεχνολογίας Huawei αναφέρει ότι η «επιβίωση» είναι η βασική προτεραιότητά της, μετά την ανακοίνωση ότι οι πωλήσεις της υπέστησαν ισχυρό πλήγμα.

Ο Eric Xu, πρόεδρος της εταιρείας, δήλωσε ότι τα έσοδα από πωλήσεις θα ανέλθουν στα 850 δισ. γουάν για το 2019 (121 δισ. δολάρια ΗΠΑ) - αυξημένα κατά περίπου 18% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αλλά πολύ χαμηλότερα σε σύγκριση με τις προβλέψεις.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η κατασκευάστρια, στην οποία απαγορεύτηκαν οι συνεργασίες με αμερικανικές εταιρείες για θέματα εθνικής ασφάλειας, προέβλεπε έσοδα από πωλήσεις ύψους 125 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σε μήνυμα του που απευθύνεται προς το προσωπικό, ο Xu δήλωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση βρίσκεται στη μέση μιας «στρατηγικής και μακροπρόθεσμης» εκστρατείας εναντίον της, η οποία θα δημιουργήσει ένα «προκλητικό περιβάλλον για την επιβίωση και την ευημερία της Huawei».

«Η επιβίωση θα αποτελέσει την πρώτη μας προτεραιότητα» το 2020 υπογράμμισε ο Xu. Η Huawei θα πρέπει «να τα δώσει όλα» για να οικοδομήσει ένα οικοσύστημα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας - την απάντησή της στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google - για να «διασφαλιστεί ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να πουλάμε τα smartphone μας στις υπερπόντιες αγορές».

Με πληροφορίες από Guardian

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr