NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

2wo + 1ne = 2: Ένα ελληνικό brand με έμπνευση από τον νομαδισμό και τα ταξίδια

08_01_2020

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

​Το 2wo + 1ne = 2 είναι ένα ελληνικό brand ένδυσης που ιδρύθηκε το 2017 από τη Στέλλα Παναγοπούλου και τη Βαλίσια Γκότση. Κάθε συλλογή είναι εμπνευσμένη από το νομαδισμό και τα ταξίδια και αντιπροσωπεύει μια διαφορετική πόλη ανά τον κόσμο, αντανακλώντας τον πολιτισμό και τις συνήθειές της. Όλα τα σχέδια απευθύνονται σε άτομα που εκτιμούν τα κλασικά αλλά και ταυτόχρονα εφευρετικά ρούχα.

Για κάθε συλλογή, υπάρχει έμπνευση από την αρχιτεκτονική, τη ζωγραφική, τη μουσική και τους ανθρώπους ενός έθνους. Αυτό που χαρακτηρίζει το 2WO+1NE=2 είναι ότι «δεν το αντιμετωπίζουμε αποκλειστικά ως ένα fashion brand, αλλά περισσότερο ως ένα μηχανισμό που μας βοηθάει στην αναζήτηση και στον εμπλουτισμό των πραγμάτων των οποίων μας απασχολούν σε όλους τους τομείς».

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, «απευθυνόμαστε κυρίως στον ταξιδιώτη αλλά όχι μόνο σε αυτόν που ταξιδεύει, σε αυτόν που έχει τη νοοτροπία του ταξιδιώτη, που θέλει συνεχώς να μαθαίνει καινούρια πράγματα, να ανακαλύπτει νέους πολιτισμούς.

Oι παραγωγές μας γίνονται πάντοτε την Ελλάδα, γίνονται τοπικά από τεχνίτες της ενδοχώρας. Θέλουμε να στηρίζουμε την τοπική οικονομία,. Βρισκόμαστε επίσης σε αναζήτηση εναλλακτικών υλικών γιατί προσπαθούμε να έχουμε και μια οικολογική συνείδηση πάνω απ’ όλα. Και συλλογή με τη συλλογή προσπαθούμε να βελτιώνουμε τον οικολογικό μας αντίκτυπο».

«Μας αρέσει πάρα πολύ που ζούμε και εργαζόμαστε στην Ελλάδα. Φυσικά έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες στα πρακτικά ζητήματα, να βρούμε τεχνίτες να βρούμε εργοστάσια, να βρούμε ραφές και τα λοιπά. Αλλά για εμάς προσωπικά ήταν μονόδρομος, θεωρούσαμε ότι αν θέλουμε να κάνουμε αυτό το οποίο μας αρέσει, θα το κάνουμε μόνο δημιουργώντας τη δική μας επιχείρηση, δεν καλυπτόμασταν από το να δουλεύουμε σε άλλους σχεδιαστές,. Θέλαμε να βγάλουμε έξω τη δική μας φωνή, το δικό μας τρόπο σκέψης».

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr