NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το «the Mindspark» ταξιδεύει στα Τρίκαλα

Το «the Mindspark» ταξιδεύει στα Τρίκαλα
07_01_2020 | 11:11 07_01_2020 | 11:18
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

3 Μοναδικά session, 3 Keynotes, 3 masterclasses, 12 ώρες, 3 διακεκριμένοι εισηγητές και περισσότεροι από 200 άνθρωποι θα βρίσκονται τον Φεβρουάριο του 2020 στα Τρίκαλα, με το the Mindspark Weekend.

Πρόκειται για ένα διήμερο γνώσης, έμπνευσης και ανακάλυψης όπου παγκοσμίου φήμης εισηγητές και επαγγελματίες θα βρεθούν στα Τρίκαλα, προκειμένου να μεταδώσουν με τον καλύτερο τρόπο, γνώση για τις νέες τάσεις, νέα εργαλεία και τρόπο σκέψης. Για 2 ημέρες θα βρεθούν στα Τρίκαλα ο Global Brand Strategist, Peter Economides, ο Θεμελιωτής του Αθωνικού Management, Θοδωρής Σπηλιώτης και ο διεθνώς καταξιωμένος εκπαιδευτής στελεχών Δρ Γιάννης Καλογεράκης.

Θα εξερευνήσεις μαζί τους τα μυστικά του Marketing, του Branding και της δημιουργικότητας, ενώ παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τις αρχές του Αθωνικού Μάνατζμεντ. Θα ζήσεις περισσότερες από 12 ώρες, με κορυφαίους εισηγητές και επαγγελματίες. Θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις ερωτήματα και να ανταλλάξεις απόψεις με τους εισηγητές, ενώ θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που αναζητούν την γνώση και επενδύουν στην προσωπική τους ανάπτυξη.

Αν ανήκεις στο κοινό του Mindspark θα προβληματιστείς, θα αναγνωρίσεις, θα αμφισβητήσεις, θα απομυθοποιήσεις και θα χτίσεις μια νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα στην οποία εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής και κρατάς την ατομική σου επιτυχία. Θα γκρεμίσεις παλιά στερεότυπα και θα αναγνωρίσεις το πραγματικό δυναμικό σου.

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στη γνώση στην πράξη και 35 κυνηγοί της γνώσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε τρία ξεχωριστά masterclasses, από τους διακεκριμένους εισηγητές στo Mουσείο Τσιτσάνη.

Επιπλέον 11 «Special Minds» θα έχουν την ευκαιρία στο τέλος της δεύτερης ημέρας, να δειπνήσουν με τους νευρώνες (ομιλητές), τους επαγγελματίες του πάνελ και τους διοργανωτές, συμμετέχοντας στο αποχαιρετιστήριο δείπνο.

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr