NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Flybe: «Σχέδιο διάσωσης» για την μεγαλύτερη περιφερειακή αεροπορική της Ευρώπης

Flybe: «Σχέδιο διάσωσης» για την μεγαλύτερη περιφερειακή αεροπορική της Ευρώπης

Η Flybe, η μεγαλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια διαδικασία αποτροπής μιας ενδεχόμενης κατάρρευσης που θα έθετε σε κίνδυνο 2.000 θέσεις εργασίας.

Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί τις περισσότερες πτήσεις εσωτερικού του Ηνωμένου Βασιλείου από οποιαδήποτε άλλη και βρίσκεται σε συνομιλίες για πιθανή χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης μετά από αυξανόμενες απώλειες, σύμφωνα με το Sky News.

Βάσει της συγκεκριμένης αναφοράς, η Flybe είχε συνομιλίες με το Υπουργείο Επιχειρήσεων, Ενέργειας και Βιομηχανικής Στρατηγικής και το Υπουργείο Μεταφορών σχετικά με το αν η βρετανική κυβέρνηση θα μπορούσε να προσφέρει ή να διευκολύνει οποιαδήποτε χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης.

Εκπρόσωπος της Flybe δήλωσε: «Η Flybe εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και συνδεσιμότητας στους πελάτες μας, για να διασφαλίσει ότι μπορούν να συνεχίσουν να ταξιδεύουν όπως έχει προγραμματιστεί. Δεν σχολιάζουμε φήμες ή εικασίες». Εκπρόσωποι για τα δύο κυβερνητικά τμήματα εξέδωσαν παρόμοια ανακοίνωση.

Η Flybe εξυπηρετεί 8,5 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως σε 170 ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Με πληροφορίες από Guardian

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr