NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Η Lidl αναζητά δύο εκπαιδευόμενα στελέχη - Αποδοχές από 1.900 ευρώ

Η Lidl αναζητά δύο εκπαιδευόμενα στελέχη - Αποδοχές από 1.900 ευρώ

Τα Lidl ανακοίνωσαν πως αναζητούν «ταλαντούχους απόφοιτους ανώτατων σπουδών για να αναλάβουν μία θέση εκπαιδευόμενου στελέχους στον Τομέα Property Management». Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 1,5 χρόνο και υλοποιείται στην Ελλάδα (κυρίως στη Θεσσαλονίκη) και το εξωτερικό. «Με την πρόσληψή σας ως Trainee γνωρίζετε τη δομή και τη φιλοσοφία της εταιρίας μας και αποκτάτε εξειδίκευση στον Τομέα Property Management. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος είστε έτοιμοι να αναλάβετε τη θέση, με προοπτικές εξέλιξης χωρίς όρια» αναφέρει η εταιρεία.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, παρέχεται:

  • 2 μήνες βασική εκπαίδευση: Ξεκινάτε την εκπαίδευσή σας στις Κεντρικές Υπηρεσίες, στη συνέχεια διαδοχικά σε θέσεις καταστήματος (Υπάλληλος κατ/τος, Διευθυντής-τρια κατ/τος, Area Manager) και σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη, σε θέσεις αποθήκης. Έτσι αποκτάτε θεμελιώδη γνώση της επιχείρησης.
  • 10 μήνες εξειδίκευσης: Εκπαιδεύεστε στον Τομέα σας (Σίνδο Θεσ/νίκης) και σε επιπλέον 2 συνεργαζόμενους Τομείς στα Κεντρικά, αναλαμβάνοντας τα πρώτα σας projects.
  • 6 μήνες εμβάθυνσης: Πραγματοποιείτε μέρος της εκπαίδευσής σας στο εξωτερικό, με έξοδα της εταιρίας και διευρύνετε τις γνώσεις σας στον Τομέα.
  • Αναζητάμε 2 International Trainees για τον Τομέα Property Management (1 Trainee για την Αθήνα και 1 για τη Θεσσαλονίκη).

Η εταιρεία προσφέρει αποδοχές που ξεκινούν από 1.900€ μικτά (κατά την εκπαίδευση) και φτάνουν τα 2.630€ μικτά στο 4ο έτος απασχόλησης, αυτοκίνητο κατά την εκπαίδευση εκτός έδρας και άλλες παροχές.

Περισσότερες πληροφορίες στο kariera.lidl.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr