NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το 12ο Διεθνές «Saint Gobain Trophy» φέτος στην Αθήνα!

Το 12ο Διεθνές «Saint Gobain Trophy» φέτος στην Αθήνα!
24_01_2020 | 12:26 25_01_2020 | 23:42
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η Αθήνα του 2020, γίνεται κέντρο της κατασκευαστικής καινοτομίας.

H ιστορία του ομίλου Saint-Gobain, που είναι ο μεγαλύτερος όμιλος κατασκευαστικών υλικών στον κόσμο, με πάνω από 180 χιλιάδες υπαλλήλους και με παρουσία σε 68 χώρες, ξεκίνησε το 1665 στο Παρίσι με την κατασκευή γυαλιού για τζάμια. Από τότε μέχρι σήμερα, ο όμιλος Saint Gobain εξακολουθεί να βρίσκεται σε ηγετική θέση πλέον παγκοσμίως, όσον αφορά την κατασκευή και τη διανομή υλικών που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής όλων μας.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που διακρίνει την επιχειρηματική δράση του ομίλου σε όλο τον κόσμο είναι ο έμπρακτος σεβασμός προς το περιβάλλον, αφού σύμφωνα με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό CDP ο όμιλος Saint Gobain ανήκει στην ‘A list’ επομένως στην τιμητική κατάταξη των εταιρειών που μάχονται κατά της κλιματικής αλλαγής. Επιπλέον, αν υπάρχει μια λέξη-κλειδί στην ανάπτυξη του ομίλου μέχρι σήμερα αυτή είναι η καινοτομία, αφού περισσότερο από το 23% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας καλύπτεται από προϊόντα που δημιουργήθηκαν μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια!

Αναλογιζόμενοι το μέγεθος της εταιρείας και της σημασίας των προϊόντων και υπηρεσιών της στην καθημερινή μας ζωή, μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα τη σημασία του γεγονότος ότι διάλεξαν το φετινό διαγωνισμό «Saint Gobain trophy» να τον πραγματοποιήσουν στην Αθήνα.

Τι είναι αυτός ο διαγωνισμός που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια;

Όλα ξεκίνησαν στο Παρίσι το 1998. Κάθε δύο χρόνια, εργολάβοι και τεχνίτες από όλο τον πλανήτη υποβάλλουν τα πιο εντυπωσιακά έργα γυψοσανίδας και γύψου στο διεθνές τρόπαιο Saint Gobain Gypsum. Αυτό το trophy τιμά τους τεχνίτες, που χρησιμοποιούν τις λύσεις Gypsum της Saint-Gobain για την αειφορία, την άνεση, την ασφάλεια, την αισθητική για να φτιάξουν εν τέλει, έναν καλύτερο κόσμο. Σήμερα η Saint-Gobain γιορτάζει τα επιτεύγματά τους σε μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για τον γύψο στον κόσμο. Και αυτό τυχαίνει να συμβαίνει στην Αθήνα. Κάτι που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε, είναι η σημασία που έχει το γεγονός ότι ένας από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς στον τομέα των κατασκευαστικών υλικών ανά τον πλανήτη συμβαίνει στη χώρα μας την Παρασκευή 3 Απριλίου.

Το 12ο Διεθνές Τρόπαιο Gypsum Saint-Gobain θα διεξαχθεί λοιπόν στις 3 Απριλίου 2020 στην Αθήνα. Από την Αμερική μέχρι την Ασία, από την Ευρώπη στην Αφρική, 79 έργα από 32 χώρες θα ανταγωνιστούν σε 6 κατηγορίες (Ταβάνια, Γύψος, Γυψοσανίδες, Καινοτομία και Αειφορία, Ιδιωτικές Κατοικίες αλλά και άλλα κτίρια) για την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα 14 βραβεία. Οι συμμετέχοντες εργολάβοι και τεχνίτες έχουν συνδυάσει την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά τους με τα συστήματα Saint-Gobain Plaster και Dry επένδυσης για να πραγματοποιήσουν εκπληκτικά έργα υψηλής απόδοσης. Ορισμένα χτίστηκαν σε υπάρχουσες δομές, ενώ άλλοι δημιούργησαν κάτι εντελώς νέο. Ορισμένα projects χρειάστηκαν πάνω από χίλιους συνεργάτες, ενώ άλλα έγιναν μόνο από έναν.

Κάθε δύο χρόνια, το Διεθνές Τρόπαιο Saint-Gobain Gypsum, γίνεται ένα γεγονός αναφοράς, συγκεντρώνοντας τα πιο εντυπωσιακά έργα και καθορίζοντας τα παγκόσμια πρότυπα για την ποιότητα κατασκευής από γυψοσανίδες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr