NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η ελληνική startup Warply επεκτείνεται στην αγορά της Βραζιλίας

Η ελληνική startup Warply επεκτείνεται στην αγορά της Βραζιλίας

Η Warply, η ελληνική fintech startup με γραφεία και στην Αθήνα, ανακοίνωσε την επέκτασή της στη Βραζιλία, με ένα νέο γραφείο στο Sao Paolo και την επικείμενη διάθεση του Warply Keyboard Payments για κινητές πληρωμές και συναλλαγές P2P, σε συνεργασία με κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην χώρα.

Το Warply Keyboard Payments είναι ένα native πληκτρολόγιο που χρησιμοποιεί natural language understanding (NLU) και παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες χρηματοοικονομικής και λιανικής πληρωμής μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «τα οφέλη για τους τελικούς χρήστες είναι σημαντικά, δεδομένου ότι χρειάζονται μόνο την ενημέρωση της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας / εμπόρου - που έχει ενεργοποιηθεί μέσω του Warply Keyboard Payments - και μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείπουν την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν ή να μεταβαίνουν σε μια διαφορετική εφαρμογή ή ιστοσελίδα».

Το Warply Keyboard Payments πρόκειται να διατεθεί σύντομα από αρκετά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στη Βραζιλία. Οι πληρωμές μέσω πληκτρολογίου είναι διαθέσιμες για συσκευές iOS και Android.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr