NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Στις 21 και 22 Μαρτίου το BLACK BOX Audio Video Show στην Αθήνα

Στις 21 και 22 Μαρτίου το BLACK BOX Audio Video Show στην Αθήνα
28_01_2020 | 16:15 28_01_2020 | 16:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Την έκθεση BLACK BOX Audio Video Show, με όλα τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα στον ήχο και την εικόνα, που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο ξενοδοχείο InterContinental, στις 21 και 22 Μαρτίου 2020 παρουσίασε η διεύθυνση, σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του BLACK BOX Audio Video Show οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν αίθουσες από 24 έως 135 τετραγωνικά μέτρα για να ακούσουν, να δουν και να γνωρίσουν σημαντικές Hi-End εταιρείες ήχου, Hi Fi ηχοσυστήματα, Τηλεοράσεις 8Κ, βιντεοπροβολείς τελευταίας τεχνολογίας, ακουστικά, βινύλια και gadgets με πολλές παράλληλες δράσεις, happenings και μουσικά δρώμενα.

Το brand name ΒLACK BOX περιγράφει έναν χώρο έντασης, πρωτοπορίας και συγκινήσεων και μέσω του BLACK BOX Audio Video Show υπόσχεται μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς ο ήχος κατακλύζει το κοινό και οι εικόνες το μαγνητίζουν. Η καινοτόμα αυτή έκθεση καλεί τους εκθέτες και τους επισκέπτες να δημιουργήσουν από κοινού μια pop-up wonderland ήχου και εικόνας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά τη σημαντική υποχώρηση που είχε υποστεί η αγορά των μαύρων ηλεκτρικών συσκευών τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που είχαν ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της ιδιωτικής κατανάλωσης και τη στροφή των καταναλωτών σε αγορές ειδών πρώτης ανάγκης, τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία αποδεικνύουν την ανάκαμψη της συγκεκριμένης αγοράς, κάνοντας επιτακτική τη «γέννηση» μιας έκθεσης με αντικείμενο τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις στον ήχο και στην εικόνα, όπως το BLACK BOX Audio Video Show.

Αναγνωρίζοντας τις αναδυόμενες τάσεις της αγοράς στο χώρο της τεχνολογίας το BLACK BOX Audio Video Show, ανοίγει τις πόρτες του στις 21 και 22 Μαρτίου στο InterContinental και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως μια διοργάνωση θεσμός συστήνοντας εκ νέου τα συστήματα ήχου και εικόνας υψηλών επιδόσεων σε ένα ευρύτερο κοινό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr