NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Fleet Complete ανοίγει νέα γραφεία στην Αθήνα

Η Fleet Complete ανοίγει νέα γραφεία στην Αθήνα

​Η εταιρία γιορτάζει το άνοιγμα του καινούριου Παγκόσμιου Επιχειρησιακού Κέντρου Aριστείας (Global Operations Centers of Excellence) στην Αθήνα, όπου θα εξυπηρετεί την ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά.

Η Fleet Complete, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες παροχής λύσεων διαχείρισης στόλων, εταιρικών περιουσιακών στοιχείων εν κινήσει, καθώς και τεχνολογίας συνδεδεμένων εταιρικών οχημάτων, γιορτάζει το άνοιγμα των νέων γραφείων στην Αθήνα, στο «The Orbit», το νέο φουτουριστικό συγκρότημα στην Κηφισίας. Ο νέος χώρος θα στεγάσει ένα από τα δυο Παγκόσμια Επιχειρησιακά Κέντρα Aριστείας (Global Operations Centers of Excellence) της Ευρώπης με πάνω από 40 εργαζομένους.

Το Κέντρο θα εξυπηρετεί και θα στηρίζει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εξίσου στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά. Ο καινοτόμος σχεδιασμός και η προνομιακή του θέση αντικατοπτρίζουν τις αξίες της Fleet Complete: Ανθρώπινο Δυναμικό, Καινοτομία, Ποιότητα, Παραγωγικότητά και Κοινότητα.

«Η Αθήνα είναι μια ζωντανή, πολύγλωσση πόλη με ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό» λέει ο κ. Τόνυ Λουράκης, CEO της Fleet Complete. H θέση της στο κέντρο της Ευρώπης, δίνει τη δυνατότητα στη Fleet Complete να παρέχει παγκόσμια εξυπηρέτηση πελατών».

Καθώς η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει τις παγκόσμιες λύσεις και υπηρεσίες της, ο νέος χώρος θα επιτρέψει στη Fleet Complete να παραμείνει ευέλικτη και στην επόμενη φάση της ανάπτυξής της αλλά και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της παγκοσμίως.

H Fleet Complete, σε συνεργασία με τη COSMOTE, λάνσαρε τον Ιούλιο του 2019 στην Ελλάδα, μια νέα, ολοκληρωμένη, υπηρεσία, την COSMOTE Fleet Tracker, μια λύση διαχείρισης των εταιρικών οχημάτων και στόλων, βασισμένη στην τεχνολογία Internet of Things (IoT).

Πριν από το λανσάρισμα της COSMOTE, η Fleet Complete είχε ήδη παρουσία στη τοπική κοινότητα, με το άνοιγμα της πρώτης Ακαδημίας Ποδηλασίας στο Λουτράκι, το Φεβρουάριο του 2019- μια συνεργασία της Fleet Complete με τη SEG Racing Academy στην Ολλανδία. Ακόμα, η Fleet Complete ήταν χορηγός του Δρ. Γεώργιου-Ιωάννη Τσιάνου, του Έλληνα υπεραθλητή, ο οποίος ανέβηκε το Έβερεστ, το Μάιο του 2019.

Από το νέο «σπίτι» της στην Αθήνα η Fleet Complete θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τις ελληνικές επιχειρήσεις που κατέχουν στόλο οχημάτων, τα επόμενα χρόνια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr