NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Χριστίνα Φυτέα, ΠΑΡΟΝ: Έτοιμη να κερδίσει το επόμενο στοίχημα της ανάπτυξης

Χριστίνα Φυτέα, ΠΑΡΟΝ: Έτοιμη να κερδίσει το επόμενο στοίχημα της ανάπτυξης

Με συνεργάτες μεγάλες ασφαλιστικές και τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η Χριστίνα Φυτέα, Εμπορική Δ/νση ΠΑΡΟΝ Ε.Π.Ε, Πρόεδρος Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας ΕΕΑ Γ.Γ Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε ΠΑΡΟΝ Ε.Π.Ε, στην ετήσια εκδήλωση για την υποδοχή του νέου έτους δήλωσε έτοιμη να δώσει νέες δυνατότητες στους συνεργάτες - ασφαλιστικούς συμβούλους για να καλύψουν τις ανάγκες των πολιτών στην ασφάλιση ζωής, υγείας, στην ασφάλιση αυτοκίνητου και στις γενικές ασφάλειες.

O Πρόεδρος της ΕΑΕΕ Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Eurolife ERG, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Κάρολος Σαϊας, o Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης Χρήστος Γεωργακόπουλος εξέφρασαν εμπιστοσύνη προς την διοίκηση και την ομάδα πωλήσεων του γραφείου δηλώνοντας την αμέριστη υποστήριξη τους για να κερδίσει το νέο στοίχημα της ανάπτυξης το ΠΑΡΟΝ.

Έχοντας υιοθετήσει τους εποπτικούς κανονισμούς, προσαρμοστεί και εκσυγχρονιστεί στις ανάγκες της οικονομίας, κοινωνίας, το ΠΑΡΟΝ θέτει στόχο να αυξήσει 18% την συνολική παραγωγή του κλάδου Ζωής και Υγείας το 2020 έναντι 15% το 2019. Να διπλασιάσει το ποσοστό αύξησης παραγωγής στο 10% το 2020 από 5% το 2019 και στις Γενικές Ασφαλίσεις 15% το 2020 από 12% το 2019.

Πριν τις βραβεύσεις των πρώτων, στην παραγωγή, συνεργατών του γραφείου, ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις για το ασφαλιστικό που ψηφίζεται στις 21 Φεβρουαρίου, δήλωσε πως οι αλλαγές που δρομολογούνται δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ασφαλιστικές ανάγκες της κοινωνίας. Μιλώντας προς τον κλάδο εξήγησε πως για να αυξηθούν τα μερίδια χρειάζονται υποδομές, οικονομίες κλίμακας, συνέργειες, ποιότητα.

Κατά τα λοιπά, υπογράμμισε πως η εμπιστοσύνη των ξένων προς την Ελλάδα επανέρχεται, ωστόσο απαιτείται η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr