NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Γεωργιάδης: «Η Hard Rock είναι ευπρόσδεκτη, θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες»

Γεωργιάδης: «Η Hard Rock είναι ευπρόσδεκτη, θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες»

«Όσα το κράτος και η κυβέρνηση μπορούσαν να κάνουν για να μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό, τα έχουν κάνει. Το μόνο που απομένει είναι η απόφαση της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, στην οποία προσέφυγε η “Hard Rock” εναντίον μιας ομόφωνης απόφασης δύο διαφορετικών επιτροπών, όπως είχε κάθε δικαίωμα να κάνει. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει τελικά ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο, χωρίς κυβερνητική παρέμβαση».

Αυτό τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100.3 και τον δημοσιογράφο, κ. Άρη Πορτοσάλτε. «Στις 26 Φεβρουαρίου είναι η ακρόαση επί της προσφυγής και θα ακολουθήσει η απόφαση. Όταν τελειώσει κι αυτό, θα έχει αρθεί και το τελευταίο εμπόδιο για να προγραμματίσουμε πότε θα μπουν οι μπουλντόζες» σημείωσε.

«Παρά τις δηλώσεις που έχει κάνει ο επικεφαλής της “Hard Rock”, δεν πρόκειται να μπω σε αντιδικία μαζί του. Ένας άνθρωπος που έχει κάνει μια τόσο μεγάλη επενδυτική πρόταση δικαιούται σεβασμού. Η “Hard Rock” είναι ευπρόσδεκτη στην Ελλάδα. Θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr