NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Κορωναϊός: Η Alibaba προσφέρει επιχειρηματικά δάνεια 2,86 δισ. δολαρίων

Κορωναϊός: Η Alibaba προσφέρει επιχειρηματικά δάνεια 2,86 δισ. δολαρίων
21_02_2020 | 11:24
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Η Alibaba Group Holdings δήλωσε τη Δευτέρα ότι η θυγατρική της MYBank θα προσφέρει δάνεια 20 δισεκατομμύρια γουάν (2,86 δισεκατομμύρια δολάρια) σε δάνεια για εταιρείες στην Κίνα, υπό το φως της επιδημίας κοροναϊού, με προτιμησιακούς όρους για τις επιχειρήσεις της Hubei.

Η εταιρεία τόνισε ότι 10 δισεκατομμύρια γιουάν θα διατεθούν για επιχειρήσεις στη Hubei, την κινεζική επαρχία που είναι το επίκεντρο της επιδημίας. Θα τους χορηγηθούν δάνεια ενός έτους με μηδενικό επιτόκιο για τους τρεις πρώτους μήνες και 20% έκπτωση για τους υπόλοιπους εννέα μήνες.

Οι επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Κίνα θα μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνολικό ποσό 10 δισεκατομμυρίων γουάν, για δάνεια ενός έτους, στα οποία τα επιτόκια θα μειωθούν κατά 20%.

Άλλες κινήσεις που ανακοίνωσε περιέλαβαν την αφαίρεση των τελών για τους εμπόρους στην πλατφόρμα Tmall για το πρώτο εξάμηνο του 2020 και τη δημιουργία δύο κονδυλίων 1 δισεκατομμυρίου γουάν για την υποστήριξη των εστιατορίων, των επιχειρήσεων logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Με πληροφορίες από Reuters

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr