NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Lommer: Το brand που «αγαπά τα υλικά» και «ικανοποιεί τις απαιτήσεις»

25_02_2020

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

H Aλκυόνη Ματσουρδέλη και η Δανάη Γαβρίλη ένωσαν το πάθος τους για τη μίνιμαλ αισθητική, το διαχρονικό design και τα καινοτόμα υλικά και δημιούργησαν τη Lommer, ένα brand με ιδιαίτερες και μοναδικές τσάντες και αξεσουάρ, όπου ο καταναλωτής έχει τον τελευταίο λόγο στη δημιουργία του προϊόντος, σύμφωνα με τις αισθητικές και τις λειτουργικές του ανάγκες. Έτσι, τo όνομα Lommer αποτελεί αρκτικόλεξο του «(we) LΟve Materials (and we) MΕet Requirements».

Όπως αναφέρουν οι συνιδρύτριες, αφορμή για να ξεκινήσουν τη Lommer ήταν το πάθος τους για να δημιουργήσουν κάτι δικό τους από το μηδέν. «H Lommer είναι ένα brand minimal, καθαρό ισορροπεί μεταξύ fashion design και product design και οι δημιουργίες μας θεωρούμε ότι είναι αποτέλεσμα μιας πρωτότυπης συνταγής».

Ξεκίνησαν να πηγαίνουν στις βιομηχανικές περιοχές Αθηνών, από εργοστάσιο σε εργοστάσιο, και να ψάχνουν υλικά για να βρουν τρόπο να κάνουν τσάντες διαφορετικά. «Οι καταναλωτές που αγοράζουν Lommer είναι συνειδητοποιημένοι για το τι αγοράζουν, για τους λόγους για τους οποίους το αγοράζουν» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

H έμπνευσή τους αντλείται κυρίως από τις βόλτες τους στις βιομηχανικές περιοχές και στην αναζήτηση υλικών που χρησιμοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς από εκείνους της κλασσικής μόδας. Η παραγωγή γίνεται στις εγκαταστάσεις τους στην Αθήνα.

Το βασικό υλικό που χρησιμοποιούν είναι το EVA, ένα αφρώδες πολυμερές, το οποίο παράγεται με δικές τους προδιαγραφές ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κατάλληλο για τις τσάντες της εταιρείας. Έχουν δυο βραβεία για τα προϊόντα τους: Το 2016 πήραν το Α Design Award και το 2018 βραβεύτηκαν με το International Design Award για το EVA pack.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr