NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Στρατηγική συνεργασία Mastercard και myPOS για λύσεις πληρωμών στην Ευρώπη

Στρατηγική συνεργασία Mastercard και myPOS για λύσεις πληρωμών στην Ευρώπη
27_02_2020 | 15:31 27_02_2020 | 15:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Στρατηγική συνεργασία Mastercard και myPOS για λύσεις πληρωμών στην Ευρώπη

Σήμερα, η Mastercard και η myPOS, η πανευρωπαϊκή FinTech εταιρεία, υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για τη προώθηση λύσεων πληρωμών με κάρτες σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη. H συνεργασία έχει στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των μικρών επιχειρήσεων με καινοτόμες λύσεις για την αποδοχή συναλλαγών μέσω καρτών, σχεδιασμένες να καλύπτουν τις ανάγκες τους και σε τιμές που να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό τους.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη βάση της Ευρωπαϊκής οικονομίας αφού αντιπροσωπεύουν το 99% όλων των επιχειρήσεων, αλλά κατά παράδοση η δυνατότητα πληρωμών με κάρτα σε αυτές τις επιχειρήσεις έχει μεταβλητό και αποσπασματικό χαρακτήρα. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην έλλειψη οικονομικά αποδοτικών τερματικών πληρωμών με κάρτα, αλλά και στη δυσκολία συμμετοχής των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη των καρτών και τις διαθέσιμες λύσεις. Αυτή η νέα εταιρική σχέση θα επιτρέψει στη Mastercard και στη myPOS να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις.

Αξιοποιώντας το παγκόσμιο δίκτυο και τη τεχνολογία της Mastercard, η myPOS προσφέρει καινοτόμες, ευέλικτες και οικονομικά προσιτές υπηρεσίες αποδοχής πληρωμών με ενιαία εμπορική προσέγγιση, εξορθολογώντας όλα τα κανάλια πληρωμών σε μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα. Είτε μέσω πωλήσεων μέσω κινητού, είτε μέσω διαδικτύου είτε στο ταμείο, η myPOS όχι μόνο επιτρέπει πληρωμές μέσω καρτών, αλλά η λύση Business-in-Box της myPOS προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στις μικρές επιχειρήσεις. Αυτό περιλαμβάνει τις πληρωμές πολλαπλών νομισμάτων, τις διασυνοριακές πληρωμές, την εφαρμογή για κινητά myPOS, μια επαγγελματική χρεωστική κάρτα και τις άμεσες πληρωμές, διευκολύνοντας τους εμπόρους να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους.

Η myPOS είναι μοναδική στην ίδρυση πρωτοπόρων καταστημάτων σε σημαντικές Ευρωπαϊκές πόλεις, όπου οι έμποροι λιανικής μπορούν να δοκιμάσουν το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών myPOS και να μιλήσουν με ειδικούς για λύσεις πληρωμών προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους για την αύξηση των πωλήσεων και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους. Αυτό θα επεκταθεί με εκστρατείες σε πολλαπλές αγορές για τη προώθηση και ενημέρωση σχετικά με τη πρόταση πληρωμών της myPOS.

Ο Jason Lane, Διευθυντής EVP Market Development της Mastercard Ευρώπης, σχολιάζει: "Προσφέρουμε πολλές καινοτόμες λύσεις που βοηθούν τους επιχειρηματίες να επιχειρούν με ευκολία και ασφάλεια, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουν αυτές τις λύσεις. Η σημερινή συνεργασία με τη myPOS στοχεύει στην ευαισθητοποίηση τους σχετικά με τα σπουδαία εργαλεία που διαθέτουμε και τελικά στη βελτίωση των μικρών επιχειρήσεων".

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της myPOS Christo Georgiev σχολιάζει: “Η myPOS γεννήθηκε από την ανάγκη για λύσεις πληρωμών ειδικά σχεδιασμένες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Χάρη σε συνεργάτες όπως η Mastercard, κατορθώσαμε να φτάσουμε σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και να τους βοηθήσουμε να διαχειρίζονται τις πληρωμές και τις ταμειακές τους ροές με νέους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους”.

Η σημερινή ανακοίνωση βασίζεται στην πρόσφατη συνεργασία μεταξύ της Mastercard και της myPOS για την έκδοση χρεωστικών καρτών Mastercard στους επιχειρηματίες. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να διαχειρίζονται καλύτερα τα οικονομικά τους και να οδηγηθούν σε μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr