NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Prom στην τελική ευθεία για Ευρώπη

Η Prom στην τελική ευθεία για Ευρώπη
28_02_2020 | 12:34 28_02_2020 | 12:41
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το εισιτήριο για να αγωνιστεί στις πίστες των μεγαλύτερων διαγωνισμών Formula Student στην Ευρώπη με το πρώτο ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό μονοθέσιο της, πήρε η ομάδα Prom Racing του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, απαντώντας με τεράστια επιτυχία στα quiz που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή της σε αυτούς.

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, η Prom Racing συμμετείχε σε 6 διαδικασίες αξιολόγησης. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει για την 1η θέση που κατέκτησε η ομάδα του ΕΜΠ συμπληρώνοντας αλάνθαστα τις ερωτήσεις σε χρόνο 8 λεπτά και 52 δευτερολέπτων, χρόνος ρεκόρ για φέτος παγκοσμίως στο διαγωνισμό της Ουγγαρίας (Formula Student East). Αξιοσημείωτη ήταν η επιτυχία της ομάδας και στον Formula Student Germany τον αδιαμφισβήτητα δυσκολότερο διαγωνισμό παγκοσμίως, στον οποίο απαντήθηκαν με επιτυχία οι 8 από τις 9 συνολικά ερωτήσεις. Ακόμα, η ομάδα συμμετείχε επιτυχώς και στο quiz της Αυστρίας, όπου για 4η χρονιά απαντώντας σωστά προκρίθηκε για να συμμετέχει στο διαγωνισμό.

Η ομάδα του Πολυτεχνείου θέτει για μια ακόμα χρονιά τον πήχη πολύ ψηλά. Όλες οι υποομάδες εργάζονται εντατικά, και η κατασκευή του πρώτου ηλεκτρικού μονοθέσιου προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι του 2020 θα είναι ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες. Η ομάδα μετά από μια πολύωρη συνάντηση αποφάσισε εν τέλει να λάβει μέρος σε δυο διαγωνισμούς φέτος, στο Formula Student East (Ουγγαρία) και στο Formula Student Germany (Γερμανία).

Συντονιστείτε τώρα σε όλα τα Social Media της ομάδας και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες εξελίξεις λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση για το Formula Student!

Facebook: https://www.facebook.com/prom....

Instagram: https://www.instagram.com/prom...

Youtube: https://www.youtube.com/user/P...

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr