NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Θέλεις να φτιάξεις τη δική σου startup; Πάρε μέρος στο #AllStartup της Demium!

Θέλεις να φτιάξεις τη δική σου startup; Πάρε μέρος στο #AllStartup της Demium!
Sponsored by:
Θέλεις να φτιάξεις τη δική σου startup; Πάρε μέρος στο #AllStartup της Demium!
05_03_2020 | 11:22 05_03_2020 | 12:01
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Καινοτομία & έρευνα

H Demium 20-22/03/2020 πρόκειται να πραγματοποιήσει το τέταρτο Allstartup event στα ολοκαίνουργια γραφεία της στην Ελλάδα !!

Τα προηγούμενα 3 events στέφθηκαν με πλήρη επιτυχία και ήταν γεμάτα από ταλαντούχους ανθρώπους με εξαιρετικά έντονο πάθος και επιχειρηματικές δεξιότητες!

Μια σύντομη περιγραφή που συνοψίζει τι κάνουμε εμείς..

Η Demium δεν απαιτεί να υφίστανται ήδη ομάδες ή ιδέες, αλλά ταλαντούχα και αφοσιωμένα άτομα με background στην τεχνολογία, το markerting και το business development. Μετά την ολοκλήρωση της φόρμας συμμετοχής, τα άτομα που θα επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία διαδικασία 2ωρης αξιολόγησης, για να επιλέγούν τελικά 30 άτομα που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση #AllStartup Athens, που θα λάβει χώρα στις 20-22/03/2020.

Κατά τη διάρκεια του #AllStartup, οι συμμετέχοντες θα τοποθετηθούν σε ομάδες με πιθανούς co-founders και θα εργαστούν σε μια ιδέα που προτείνεται από τη Demium. Ο κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τα επιχειρηματικά skills των συμμετεχόντων, οπότε η ιδέα είναι δευτερεύουσα και μόνο για σκοπούς παρουσίασης.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι ομάδες εργάζονται εντατικά πάνω στην ιδέα με την καθοδήγηση εξειδικευμένων mentors και την Κυριακή, παρουσιάζουν την ιδέα τους ενώπιον μιάς ομάδας κριτών. Τα 15 άτομα που αναδεικνύονται νικητές, ξεκινούν το incubation program την επόμενη ημέρα του διαγωνισμού.

demium_in2.png?mtime=20200115103530#asset:161440

Η Demium παρέχει όλη τη βοήθεια που απαιτείται για τη δημιουργία επιτυχημένων νέων εταιρειών: μοναδική εκπαίδευση στην τεχνολογία, επιχειρηματική ανάπτυξη, επιχειρηματικό σχεδιασμό και πληθώρα άλλων πραγμάτων.

Αποτελεί ένα συναρπαστικό μέρος που μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία MVP καθώς πλαισιώνεται από καταρτισμένους εκπαιδευτές, και διαθέτει ένα πολύ διευρυμένο δίκτυο επενδυτών που δίνει την ευκαιρία στις εταιρείες να αντλήσουν κεφάλαια.

Το 2019 ήταν ένα καταπληκτικό έτος για εμάς στο Demium, με 50 επιπλέον νέες startups και exits σε όλη την Ευρώπη. Αναμένουμε ότι το 2020 θα είναι ακόμα καλύτερο και θα θέσουμε το έδαφος για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη, πιο επιτυχημένες νέες επιχειρήσεις, γύρους χρηματοδότησης και περισσότερα exits.

Με τη βοήθεια της Demium, οι ομάδες μπορούν να εισέλθουν αμέσως στις διεθνείς αγορές και να αποκτήσουν πρόσβαση σε παγκόσμια δίκτυα. Η Demium αναλαμβάνει ποσοστό συμμετοχής 15% στις εταιρείες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Κλείστε τη θέση σας εδώ!

Sponsored by:
Θέλεις να φτιάξεις τη δική σου startup; Πάρε μέρος στο #AllStartup της Demium!
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr