NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Κορονοϊός: Η Intrakat συνδράμει με οκτώ κινητές υγειονομικές μονάδες

Κορονοϊός: Η Intrakat συνδράμει με οκτώ κινητές υγειονομικές μονάδες
05_03_2020 | 14:33 05_03_2020 | 14:34
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η Intrakat στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, συνδράμει με οκτώ κινητές υγειονομικές μονάδες σε ισάριθμα νοσοκομεία στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί παρουσία του Υπουργού παραδόθηκαν τα isolation boxes – σημεία διαλογής υπόπτων κρουσμάτων του κορωνοϊού στα νοσοκομεία «Γεώργιος Γεννηματάς» και «Σωτηρία», έχουν ήδη παραδοθεί στα νοσοκομεία «Λαϊκό», «Σισμανόγλειο», «Αττικόν» και «Θριάσιο» ενώ τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι παραδόσεις στο «Γενικό Κρατικό Νίκαιας» και το «Ασκληπιείο Βούλας».

Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας τόνισε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας και αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την INTRAKAT για την ευγενική δωρεά των κινητών μονάδων αυτών, που είναι οι χώροι πρώτης υποδοχής πιθανών περιστατικών κορωνοϊού στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας και να πω ότι συμβάλλετε κι εσείς με αυτή την πρωτοβουλία σας στην προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί ένα σημαντικό θέμα Δημόσιας Υγείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης»

Ο κ. Πέτρος Σουρέτης, διευθύνων σύμβουλος της Intrakat, δήλωσε: «Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα του Υπουργείου Υγείας για ενίσχυση των νοσοκομείων αναφοράς με κινητές υγειονομικές μονάδες. Κύριε Υπουργέ στη μάχη που δίνουν γιατροί, νοσηλευτές και πολιτικό προσωπικό, ο Όμιλος Intracom είναι στο πλευρό σας»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr