NEWSFLASH...
Ειδήσεις | German-Hellenic Economic Forum
ανάγνωση

Τσακίρης: Στόχος μας η ενδυνάμωση των διμερών επιχειρηματικών σχέσεων

Τσακίρης: Στόχος μας η ενδυνάμωση των διμερών επιχειρηματικών σχέσεων

«Ο βασικός στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι η ενδυνάμωση των επιχειρηματικών σχέσεων» δήλωσε στο epixeiro.gr ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ιωάννης Τσακίρης κατά τη διάρκεια του Ελληνογερμανικού Φόρουμ με θέμα «Όραμα και Ευκαιρίες Επενδύσεων», στο Haus der Deutschen Wirtschaft και πρόσθεσε: «θέλουμε να δείξουμε το νέο έργο που έχουμε κάνει να παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας και να συμφωνήσουμε από κοινού δράσεις»

Σε ερώτηση του epixieiro.gr αν πρόκειται να γίνουν ανακοινώσεις σήμερα ο κ. Τσακίρης απάντησε ότι «αυτά τα αφήνω στον υπουργό».

Στο πάνελ με θέμα «Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης, την Καινοτομία και τις Νεοφυείς επιχειρήσεις, τις ΑΠΕ, την Ενεργειακή απόδοση» δόθηκε έμφαση στους τομείς, όπως η ενέργεια, που μπορούν να λάβουν χρηματοδότηση. Όλοι βεβαίως οι τομείς θα παίξουν σημαντικό ρόλο, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν μεταρρυθμίσεις και θα στηριχθούν οι υποδομές. Θα πρέπει να βρεθούν εκείνα τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία μπορούν να προωθήσουν τη χρηματοδότηση και να τις υποδομές και η Ελλάδα καλείται να βρει τη δομή και τους τρόπους που θα το κάνει.

Σε ό,τι αφορά τους επιχειρηματικούς κινδύνους για την Ελλάδα ο Λουτζ Κριστιάν Φούνκε τόνισε οι πολιτικοί κίνδυνοι της Ελλάδας έχουν μειωθεί και βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο που μπορεί να αναπτυχθεί.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr