NEWSFLASH...
Ειδήσεις | German-Hellenic Economic Forum
ανάγνωση

Η καγκελάριος της Γερμανίας στηρίζει την ελληνική κυβέρνηση

Η καγκελάριος της Γερμανίας στηρίζει την ελληνική κυβέρνηση

Την απόλυτη στήριξή της στις αποφάσεις και κινήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ στο Ελληνογερμανικό Φόρουμ με θέμα «Όραμα και Ευκαιρίες Επενδύσεων» που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, κάνοντας αναφορά και από τη δική της πλευρά στο προσφυγικό και στον κορονοϊό και στις επιπτώσεις του στην δημόσια υγεία και την οικονομία.

Η Άγκελα Μέρκελ μιλώντας για ρευστότητα και επενδύσεις αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν από τη Γερμανία μέτρα που θα ενισχύουν τη ρευστότητα και θα έχουν θετικές επιδράσεις στις επενδύσεις και την οικονομία. Το γεγονός αυτό θα αποφέρει οφέλη και στην Ελλάδα.

Τόνισε ότι θα θεμελιώσει περαιτέρω σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας στην επιστήμη, τεχνολογία και τουρισμού. Αναφερόμενη στη ΔΕΘ 2021 διευκρινίσει ότι αποτελεί μία ακόμη ευκαιρία για περαιτέρω διμερείς συνεργασίες.

Σημειώνεται ότι στη φετινή ΔΕΘ 2021 τιμώμενη χώρα είναι η Γερμανία.

Η καγκελάριος της Γερμανίας, τέλος, εξήρε το μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ RWE και ΔΕΗ και πρόσθεσε ότι προσβλέπει στην ενίσχυση των διμερών οικονομικών σχέσεων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr