NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Kosmocar διαθέτει οχήματα για την αντιμετώπιση αναγκών υγείας και τροφοδοσίας

Η Kosmocar διαθέτει οχήματα για την αντιμετώπιση αναγκών υγείας και τροφοδοσίας

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Ducati στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πως παραχωρεί άμεσα στην Πολιτεία «ένα ολοκαίνουργιο, άρτια εξοπλισμένο ασθενοφόρο Volkswagen Crafter, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών υγείας».

Παράλληλα, θέτει άμεσα στη διάθεση των αλυσίδων εμπορίας τροφίμων (super markets) ένα στόλο επαγγελματικών οχημάτων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για κατ’ οίκον παραδόσεις τροφίμων και άλλων αγαθών άμεσης ανάγκης. Στόχος είναι, να αυξηθεί η συχνότητα διανομής και η εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών ή online παραγγελιών, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας να παραμείνουν στις οικείες τους, ακολουθώντας την οδηγία της Πολιτείας.

Επιπλέον, θέτει άμεσα στη διάθεση του ΕΟΔΥ επιβατικά αυτοκίνητα από τις μάρκες τις οποίες εισάγει στην Ελλάδα, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τα κινητά συνεργεία λήψης δειγμάτων ανά την επικράτεια, τα οποία θα δημιουργηθούν τις επόμενες μέρες, με στόχο την ελαχιστοποίηση μετακινήσεων του πληθυσμού προς τις Μονάδες Υγείας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr