NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Σκλαβενίτης: Πιλοτική διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του efood

Σκλαβενίτης: Πιλοτική διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του efood
24_03_2020 | 12:50 24_03_2020 | 12:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Πιλοτική εφαρμογή πώλησης συγκεκριμένων προϊόντων μέσω της πλατφόρμας efood, στην περιοχή του Περιστερίου, ξεκίνησαν οι «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης» (ΕΥΣ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του epixeiro.gr, αυτή η συνεργασία βρισκόταν υπό επεξεργασία εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα, λόγω της συγκυρίας με την αυξημένη ζήτηση που υπάρχει, οι δύο πλευρές προχώρησαν σε ταχύτερη υλοποίηση της.

Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στον Σκλαβενίτη, «η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή διερεύνηση εναλλακτικών, καινοτόμων προσεγγίσεων που διευκολύνουν τους Έλληνες καταναλωτές».

Η πώληση αφορά συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων (είδη πρώτης ανάγκης) μέσω της πλατφόρμας e-food, στην περιοχή του Περιστερίου, με τις πηγές να αναφέρουν πως στόχος είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες ως προς τον σχεδιασμό.

«Στόχος της εταιρείας είναι να δράσει ακόμη πιο ουσιαστικά στην κατεύθυνση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω μιας πλατφόρμας που τους είναι ήδη γνώριμη» αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr