NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Nandia Rapti: Με συλλογές που χαρακτηρίζονται από αντιθετικά στοιχεία

02_04_2020

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

Η Νάντια Ράπτη δημιούργησε την επιχείρησή της ορμώμενη από το πάθος της για τη μόδα και την προσαρμογή των ενδυμάτων. Δημιουργεί μοναδικές συλλογές που χαρακτηρίζονται από αντιθετικά στοιχεία. Οι μίνιμαλ γραμμές, τα λευκά και τα μαύρα χρώματα, οι γήινες αποχρώσεις και οι μοναδικές λεπτομέρειες δίνουν μορφή στη γυναίκα «Nadia Rapti», μια σύγχρονη ανεξάρτητη, αυθεντική, ισχυρή και όμορφη γυναίκα.

Όπως αναφέρει η ίδια «παρόλο που σπούδασα φιλολογία, είχα πάντα στο μυαλό μου ότι ήθελα να ασχοληθώ με τα ρούχα. Tότε δεν ήταν διαδεδομένη η μόδα στην Ελλάδα για τα ελληνικά brand. Στην αρχή, άρχισα να πειραματίζομαι με τα ρούχα μου, τα άλλαζα, τα πείραζα και μετά αποφάσισα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να γραφτώ σε μια σχολή μόδας, στη σχολή Βελουδάκη, και να αρχίζω να φτιάχνω τα δικά μου ρούχα».

«To brand Nandia Rapti θα το χαρακτήριζα με μινιμαλιστικές γραμμές και ιδιαίτερες λεπτομέρειες του κάθε ρούχου. Απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες που έχουν έντονη προσωπικότητα, έχουν ωραία χαρακτηριστικά, αύρα και τους αρέσει να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αντλώ έμπνευση από την καθημερινότητά μου, από τα πράγματα που βλέπω γύρω μου, τις εικόνες, τους ανθρώπους, τις γυναίκες που είναι κομψές και δυναμικές».

«Οι συλλογές μου κατά κύριο λόγο έχουνε σχεδόν πάντα ασπρόμαυρα ρούχα, διότι είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι πάντα κομψό και διαχρονικό. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα και οι πρώτες ύλες έρχονται από διάφορα μέρη. Μπορεί να είναι από την Ελλάδα, μπορεί να είναι από το εξωτερικό, Γαλλία, Ιταλία, Βραζιλία. Προσπαθώ να βρίσκω διάφορες πηγές για να έχω όσο καλύτερη ποιότητα μπορώ.

Όσον αφορά το εξωτερικό χρειάζεται πολύ καλή υποδομή και οργάνωση. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και προσπαθώ να το δημιουργήσω. Σίγουρα χρειάζεται αρκετή υπομονή και επιμονή για να τα καταφέρεις, αλλά πιστεύω ότι με καλή δουλειά, ταλέντο και οργάνωση τελικά όλα γίνονται».

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr